Antena Căutare

Chefi la cuțite, 3 octombrie 2022. Vergine Santa Friga, un drag queen din România, i-a impresionat pe chefi. Ce dezvăluiri a făcut

Vergine Santa Friga, un drag queen din România, i-a impresionat pe chefi în ediția 14 a sezonului 10 Chefi la cuțite, de pe 3 octombrie 2022, cu apariția sa deosebită și preparatul savuros. Hai să vezi cu ce rețeta a reușit să-i cucerească pe jurații show-ului culinar.

Colaj cu Vergine Santa Friga la Chefi la cuțite Galerie
Vergine Santa Friga, un drag queen din România, i-a impresionat pe chefi în ediția 14 a sezonului 10 Chefi la cuțite, de pe 3 octombrie 2022, cu apariția sa deosebită și preparatul savuros | Antena 1

Vergine Santa Friga are 25 de ani, vine din București și este de meserie drag queen. Încă de când a pășit în platoul sezonului 10 Chefi la cuțite, concurentul a atras toată atenția celor din jurul său cu apariția extravagantă și deosebită.

În culisele show-ului culinar, Vergine Santa Friga a povestit despre cum a început să practice meseria sa actuală, iar Gina Pistol l-a ascultat cu mare atenție.

Citește și: Chefi la cuțite, 4 septembrie 2022. Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu, surprinși de noul platou de filmare

„Am descoperit că îmi place fashion design-ul în clasa a V-a. Atunci a fost momentul în care mi-am dat seama că este ceea ce îmi doresc să fac toată viața mea. (...) Durează cam 3 - 4 ore să mă machez, îmi iau inspirația din foarte multe locuri: pictură, muzică, fashion. Este absolut fabulos ce poate să facă un make-up și ce pot face niște haine dintr-un om. Ceea ce vedeți în acest moment este o variantă mult mai destinsă a mea.”, a mărturisit concurentul.

Vergine Santa Friga i-a cucerit pe chefi cu un preparat spectaculos în ediția 14 a sezonului 10 din Chefi la cuțite, de pe 3 octombrie 2022

Vergine Santa Friga le-a pregătit juraților o rețetă deosebită cu care a reușit să-i cucerească încă de la prima înghițitură. Concurentul a gătit gnocchi umpluți cu trei tipuri de brânză și pesto.

De asemenea, acesta a dezvăluit că pasiunea lui pentru bucătărie a început din pandemie: „Nu mă gândeam că o să ajungă să fac niște chestii atât de delicioase la mine în casă. Problema mea, în schimb, este că îmi place să gătesc pentru alții.”

Apariția concurentului în platoul emisiunii i-a fascinat peste măsură pe cei trei jurați.

„Credeam că nu ești român! Ce tare. Credeam că e italian”, a evidențiat chef Sorin Bontea.

Citește și: Chefi la cuțite, 28 septembrie 2022. Sosia lui Gordon Ramsay și-a făcut apariția în platou. Cuvintele lui au lăsat mască chefii

Vergine Santa Friga nu a scăpat de curiozitățile chefilor. Aceștia și-au dorit să afle cum și-a descoperit pasiunea pentru drag, iar răspunsul concurentului nu a întârziat să apară.

„Am descoperit un personaj de drag care mi-a plăcut foarte tare. Asta s-a întâmplat acum 4 ani, la 21 de ani. (...) Mama este cea mai minunată mama de pe lumea asta, tata nu știe că fac drag.”, a dezvăluit el.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 10 Chefi la cuțite

Telespctatorii vor avea parte de o formulă unică în sezonul 10 Chefi la cuțite deoarece este pentru prima oară când show-ul culinar are două prezentatoare, Gina Pistol și Irina Fodor.

Irina Fodor a prezentat primele ediții ale emisiunii, iar Gina a revenit în edițiile ulterioare, însoțindu-i pe concurenți și jurați până în finală. Printre noutățile care fac competiția și mai savuroasă se numără și decorurile schimbate în toate zonele de desfășurare, dar și jocurile din culise, care acum devin adevărate întreceri cu o miză foarte importantă pentru jurați.

Totodată, fiind vorba despre sezonul care sărbătorește un deceniu de succes al celor trei Chefi, invitații speciali nu vor lipsi – vizita lui Martin Jordan, sosia lui Gordon Ramsay, fiind doar unul dintre cele mai așteptate momente ale acestui sezon.

Urmărește sezonul 10 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPlay.

Chefi la cuțite, 3 octombrie 2022. Gabriel Drăgan a făcut show total în platou cu apariția lui. Ce i-au făcut chefii la ... Chefi la cuțite, lider de piață cu ediția de luni, 3 octombrie. În noua ediție chefii se transformă în personaje de dese...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x