Antena Căutare

Chefi la cuțite, 30 martie 2021. Marius Săvescu, omul-spectacol care a adus vocile celor mai îndrăgite personaje de desene animate

Marius Săvescu i-a făcut pe chefi să râdă cu lacrimi în ediția 15 Chefi la Cuțite. Cu o carieră de peste 25 de ani ca voice-over, actorul s-a transformat în cele mai îndrăgite personaje de desene animate, spre încântarea celor trei amfitrioni.

marius savescu imbracat in sort gateste in bucataria chefi la cutit Galerie
Marius Săvescu, supranumit "Omul cu 1300 de voci", a făcut spectacol în ediția din 30 martie 2021 de la Chefi la Cuțite

Marius Săvescu a pus vocea pentru sute de reclame și a făcut copilăria magică unei întregi generații. Actor de profesie, el a adus în sezonul 9 de la Chefi la Cuțite câteva dintre cele 1300 de voci pe care le-a creat de-a lungul timpului.

Publicul căruia îi era dor de copilărie s-a bucurat de Duffy Duck, Taz, Sylvester, Woody, Sid din Ice Age - doar câțiva dintre cei pe care i-a dublat Marius de-a lungul carierei sale.

De la actorie la bucătărie însă, e cale lungă, așa cum însuși invitatul a recunoscut. Până la prezentarea din fața chefilor, Săvescu nu mai gătise varză!

"Dacă am fi avut sare sau piper, era bine. E prea dulce!", s-a pronunțat Chef Florin Dumitrescu după ce a degustat din preparatul actorului.

Citește și: Rețetă de varză acră cu sos de roșii și ciuperci

Marius Săvescu, actorul cu peste 1300 de voci, invitat memorabil în ediția 15 Chefi la Cuțite

Cariera lui Marius Săvescu a început la Antena 1, după ce s-a întors din armată, când a ajuns la casting pentru a prezenta o emisiune. A dat probă pentru rubrica meteo din cadrul jurnalului de știri, însă la scurt timp după ce a început să citească prognoza, a auzit râsete în jur. Motivul?

Fără să își dea seama, reda informațiile comic, cu voce de actor, nu cu seriozitatea de care dau dovadă adesea crainicii.

Deși nu i s-au dat șanse să devină prezentator la Observator, a doua zi a fost chemat pentru dublarea unor desene animate. De atunci, voice over-ul a devenit cariera sa, iar Marius Săvescu s-a transformat într-un fenomen la noi îm țară.

Și pentru că s-a prezentat în fața chefilor cu talentul său, nu putea să plece fără să ofere o "voce" fiecăruia dintre ei. Sorin Bontea a fost cel mai spumos și a stârnit hohote de râs în platoul de filmare.

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 15 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul!

Despre sezonul 9 al emisiunii "Chefi la cuțite" de la Antena 1

În sezonul 9 al emisiunii "Chefi la cuțite", Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu se vor întrece în numeroase bătălii culinare. Fiecare va recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show ce va ține publicul cu sufletul la gură.

Concurenți de toate vârstele și din toate colțurile lumii, cu povești de viață suprinzătoare, vor încerca să demonstreze că merită să ajungă cât mai departe, în sezonul 9 al îndrăgitului show culinar „Chefi la cuțite”, de la Antena 1.

Vrei să știi secrete din culisele celui mai tare show culinar din România? Vezi cele mai noi episoade din "Speak@cuțite" aici.

Chefi la cuțite, 30 martie 2021. Alex Velea și Antonia au dat detalii savuroase din casa și relația lor... Chefi la cuțite, 30 martie 2021. Cristina Mălai a rămas fără cuvinte când a primit verdictul chefilor: "Voi vorbiți...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x