Antena Căutare

Chefi la cuțite, 30 noiembrie 2021. Concurenții din Asia Express au trecut printr-o probă de recunoaștere tactilă. Cine a câștigat

Cea de-a doua ediție specială din Chefi la cuțite a venit cu o altă probă de foc pentru concurenții sezonului 4 din Asia Express. Chiar dacă Cuza și Emi au fost eliminați la proba individuală, echipele își continuă aventura la bancurile de lucru pentru a primi un avantaj considerabil.

gina-pistol-concurenții-asia-express Galerie
Cea de-a doua ediție specială din Chefi la cuțite a venit cu o altă probă de foc pentru conurenții sezonului 4 din Asia Express. Chiar dacă Cuza și Emi au fost eliminați la proba individuală, echipele își continuă aventura la bancurile de lucru pentru a primi un avantaj considerabil. | Antena 1

Ediția specială de Chefi la cuțite din 30 noiembrie 2021 a adus pe micile ecrane ale telespectatorilor o probă de foc pentru cele trei echipe ale chefilor. Nici bine nu au întrat pe platoul de filmat, căci Gina Pistol i-a anunțat că au de gătit un main course, un preparat cu specific regional și cu ingredient vedetă.

Concurenții au aflat că trebuie să lucreze cu varză, cartof și praz. Înainte de a se apuca de gătit, echipele au jucat un joc pentru a-și împărți ingredientele vedetă.

Citește și: Chefi la cuțite, 29 noiembrie 2021. Doi concurenți de la Asia Express au fost eliminați. Ce au dezvăluit Cuza și Emi, după show

„Pentru că lucrurile la Chefi la cuțite nu sunt atât de simple, a apărut mini proba de dinainte”, a spus chef Florin Dumitrescu.

Ce vor face cele două echipe care nu câștigă avantajul

Gina Pistol a pus puțină presiune pe concurenții sezonului 4 din Asia Express și pe cei trei chefi. Prezentatoarea TV nu s-a putut abține și le-a spus ce vor face echipele care nu vor câștiga proba de gătit main course.

Surpriza a fost și mai mare când au aflat că la următoarea etapă sunt puși să cânte în timp ce pregătesc mâncarea.

Citește și: Chefi la cuțite, 29 noiembrie 2021. Chefii au făcut degustarea rețetelor făcute de concurenții de la Asia Express intrați la duel

„Nu, trebuie să câștigăm, aici doar Shift e pe cântat”, a spus Cosmin Natanticu.

„Dacă nu cântați și vorbiți normal, aveți 5 minute penalizare, iar în cele 5 minute nu aveți voie să faceți nimic. Toată echipa!”, i-a mai anunțat Gina Pistol.

Concurenții din Asia Express au trecut printr-o probă de recunoaștere tactilă

Concurenții Asia Express au avut parte de o surpriză înainte de a-și „alege” ingredientul vedetă din farfurie. Fiecare echipă și-a ales câte un om care va juca proba de recunoaștere tactilă, iar fiecare dintre cei trei au fost nevoiți să pipăie diferite alimente, ca mai apoi să scrie pe tăblițe ce cred că au pipăit.

Zarug, Cosmin Natanticu și Eliza Natanticu au fost nominalizați să joace proba de recunoaștere tactilă.

Glumele din partea concurenților nu au întârziat să apară. Cosmin Natanticu a încercat să îi distragă atenția lui Zarug prin câteva replici: „A intrat competiția în el, gata!”

Cine a câștigat proba de recunoaștere tactilă

Concurenții din sezonul 4 Asia Express au primit sarcina de a recunoaște anumite produse prin pipăit. Zarug s-a descurcat de minune și a recunoscut o mare parte a produselor de pe bandă, precum cozonacul, anșoa în ulei, ouăle de prepeliță și multe altele.

„Avem deja un câștigător! Este echipa albastră!”, a spus Gina Pistol.

Chef Sorin Bontea s-a bucurat extrem de tare de victoria echipei sale și l-a îmbrățișat pe Zarug, mai ales pentru că el va decide ingredientul vedetă cu care vor lucra concurenții lui chef Cătălin Scărlătescu și chef Florin Dumitrescu.

„De ce te-am trimis pe tine nu știu!”, i-a spus chef Florin Dumitrescu lui Cosmin Natanticu.

Despre edițiile speciale Chefi la cuțite, difuzate pe 29 și 30 noiembrie și 1 Decembrie

Chefi la cuțite vine cu trei ediții speciale pe 29 și 30 noiembrie, dar și pe 1 Decembrie, de la ora 20.30. Concurenții ediției speciale vor fi concurenții din Asia Express sezonul 4, care vor fi îndrumați de chef Sorin Bontea, chef Cătălin Scărlătescu și chef Florin Dumitrescu, de-a lungul unei aventuri culinare.

Elwira Petre, Zarug și Lorelei, Connect-R și Shift, Patrizia și Francesco Paglieri, Adriana Trandafir și Maria Speranța, Alexandra Ungureanu și Anca (mama sa), dar și Emi și Cuza sunt concurenții care vin să demonstreze că gătitul nu este un domeniu străin lor.

Prezentatoarea celor trei ediții speciale este Gina Pistol, care a revenit pe TV după ce a devenit mămică pentru prima oară.

Degustătorii sunt și ei aleși pe sprânceană: Își vor face apariția echipa de la Prețul cel bun, în frunte cu Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, Nea Mărin și familia, dar și concurenți Asia Express din sezoanele precedente.

Chefi la cuțite, 29 noiembrie 2021. Doi concurenți de la Asia Express au fost eliminați. Ce au dezvăluit Cuza și Emi, du... Chefi la cuțite, 30 noiembrie 2021. Proba de gătit la care a ieșit show. Două echipe au cântat în timp ce preparau mânca...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu Sambata, 20.04.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x