Antena Căutare

Chefi la cuțite, 30 noiembrie 2021. Patru concurenți de la Asia Express au fost eliminați. Ce veste au dat chefii

Patru concurenți au fost eliminați de la Chefi la cuțite, în a doua ediție specială din data de 30 noiembrie 2021. Pentru soții Natanticu au avut parte de o surpriză uriașă.

Gina Pistol, alături de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, la „Chefi la cuțite” Galerie
Patru concurenți au fost eliminați de la Chefi la cuțite, în a doua ediție specială | Antena 1

A doua ediție specială Chefi la cuțite a ajuns la final și patru foști concurenți de la Asia Express au fost eliminați din competiție, după un duel în care emoții au avut toți cei trei jurați.

După ce a anunțat notele primite de fiecare, Gina Pistol a dezvăluit cine sunt cei patru concurenți care au fost eliminați de la Chefi la cuțite, în a doua ediție specială, difuzată pe 30 noiembrie 2021.

Patru concurenți de la Asia Express au fost eliminați în a doua ediție specială a emisiunii Chefi la cuțite, de la Antena 1

Dacă prima ediție specială ne-a adus rețete românești de ciorbe și mâncăruri pregătite la tigaie, de data aceasta Gina Pistol a pregătit tuturor alte surprize culinare. Prima probă și-a desemnat dueliștii și, la final, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au aflat cine sunt cei patru concurenți care sunt eliminați de la Chefi la cuțite, în a doua ediție specială, difuzată la Antena 1. Data trecută, Emi și Cuza au fost cei doi concurenți eliminați.

Citește și: Chefi la cuțite, 30 noiembrie 2021. Concurenții din Asia Express au trecut printr-o probă de recunoaștere tactilă. Cine a câștigat

Ziua a început în forță pentru cele trei echipe ce au purtat mândre culorile tricolorului. Frumoasa Gina Pistol și-a făcut apariția în bucătărie și a dezvăluit că a pregătit o probă inedită pentru obținerea unui avantaj. Simțurile concurenților au fost testate din plin la soții Natanticu și la Zarug, reprezentanții echipelor. Și fiindcă a câștigat proba de avantaj, Sorin Bontea a fost cel care a ales cine și ce gătește. Pentru echipa sa a ales drept legumă vedetă cartoful, Cătălin Scărlătescu a primit varza, iar Florin Dumitrescu a fost nevoit să gătească folosind prazul. Și ca jocul să fie și mai interesant, cele două echipe care au pierdut au fost nevoite să lucreze în bucătărie apelând la calitățile muzicale!

sorin bontea, florin dumitrescu, catalin scarlatescu

Chefii la degustare

Juriul a fost format din echipa emisiunii Prețul cel bun de la Antena 1, în frunte cu Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu. Când banda a început să meargă, cei trei chefi au așteptat cu sufletul la gură verdictul primei probe, iar surpriza a fost una de proporții: Cătălin Scărlătescu a obținut un punct, iar adversarii săi au fost la egalitate cu câte cinci puncte. De aceea, echipa roșie a intrat cu toți concurenții la duel, în timp ce de la echipa galbenă și de la cea albastră au fost trimiși la luptă câte doi foști concurenți de la Asia Express sezonul 4. Nimeni nu a vrut să se regăsească printre cei patru concurenți eliminați de la Chefi la cuțite, așa că emoțiile au fost mari.

Citește și: Chefi la cuțite, 30 noiembrie 2021. Cosmin Natanticu s-a accidentat, după ce a vrut să-și saboteze soția. Mănușa i-a luat foc

De data aceasta, proba de duel i-a provocat să gătească rețete fără carne, în ton cu perioada de post în care ne aflăm. Misiunea a fost ușoară pentru unii, dar s-a transformat într-o adevărată provocare pentru alții. La un moment dat, Cosmin Natanticu a încercat să își saboteze soția, dar a ajuns să aibă parte de o accidentare dureroasă și a solicitat medicul. La finalul acestei probe, Gina Pistol a anunțat cine sunt cei patru concurenți care au fost eliminați de la Chefi la cuțite, în a doua ediție specială, difuzată pe 30 noiembrie 2021.

După duel, banda a mers și Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au făcut degustarea și au decis ce note merită fiecare concurent de la Asia Express, sezonul 4.

Apoi, Gina Pistol a anunțat ce note au obținut cei rămași în competiție, dar și cine sunt cei patru concurenți care au fost eliminați de la Chefi la cuțite, în a doua ediție specială. Este vorba despre Anca și Alexandra Ungureanu, Eliza Natanticu și Francesco Paglieri.

Despre edițiile speciale Chefi la cuțite, difuzate pe 29 și 30 noiembrie și 1 Decembrie

Chefi la cuțite vine cu trei ediții speciale pe 29 și 30 noiembrie, dar și pe 1 Decembrie, de la ora 20.30. Concurenții ediției speciale vor fi concurenții din Asia Express sezonul 4, care vor fi îndrumați de chef Sorin Bontea, chef Cătălin Scărlătescu și chef Florin Dumitrescu, de-a lungul unei aventuri culinare.

Elwira Petre, Zarug și Lorelei, Connect-R și Shift, Patrizia și Francesco Paglieri, Adriana Trandafir și Maria Speranța, Alexandra Ungureanu și Anca (mama sa), dar și Emi și Cuza sunt concurenții care vin să demonstreze că gătitul nu este un domeniu străin lor.

Prezentatoarea celor trei ediții speciale este Gina Pistol, care a revenit pe TV după ce a devenit mămică pentru prima oară.

Degustătorii sunt și ei aleși pe sprânceană: își vor face apariția echipa de la Prețul cel bun, în frunte cu Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, Nea Mărin și familia, dar și concurenți Asia Express din sezoanele precedente.

Chefi la cuțite, 30 noiembrie 2021. Chefii au făcut degustarea rețetelor de post pregătite de concurenții de la Asia Exp... De ce nu au participat Lidia Buble și Mihai Petre la ediția specială de la Chefi la cuțite: „Mi-ar fi plăcut să fiu acol...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x