Antena Căutare

Chefi la cuțite, 4 mai 2021. Cine a fost eliminat. Florin Dumitrescu a pierdut un concurent

Florin Dumitrescu a pierdut un concurent după primul duel, din 4 mai 2021. Cine a părăsit competiția

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, alaturi de irina fodor, in platoul emisiunii chefi la cutite Galerie
Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au aflat ce concurent a fost eliminat în ediția 30 din sezonul 9 „Chefi la cuțite”, din 4 mai 2021 | Antena 1

În ediția 30 din sezonul 9, la finalul unui duel dificil, unul dintre concurențiI de la „Chefi la cuțite” a fost eliminat. Astfel, echipa lui Florin Dumitrescu a rămas cu doar șapte membri.

Ce concurent a fost eliminat în ediția din 4 mai 2021 a emisiunii „Chefi la cuțite”, sezonul 9

Ziua a început în forță pentru bucătarii din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”. Toată lumea a fost mai mult decât surprinsă să afle că Irina Fodor a luat locul frumoasei Gina Pistol pentru o vreme. Și fiindcă o surpriză nu vine niciodată singură, aceasta a anunțat și ce surpriză a pregătit pentru chefi și concurenți.

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, înainte de battle, membrii celor trei echipe conduse de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu vor fi nevoiți să suporte emoțiile unei probe extra, ce testează îndemânarea. Ca să nu riște să aibă un concurent eliminat la finalul ediției, chefii vor fi nevoiți să ia decizii cât mai bune, de fiecare dată.

Citește și: Chefi la cuțite, 4 mai 2021. Degustare plină de surprize în primul duel! Ce farfurie i-a impresionat pe jurați

Cătălin Scărlătescu a ales să o trimită „la luptă” pe Andra Mihail, cea mai descurcăreață membră a echipei mov, în timp ce Sorin Bontea a ales-o pe Cristina Mălai, o tânără admirată de mulți pentru talentul său culinar. Florin Dumitrescu, în schimb, l-a trimis la priba extra pe Ștefan Borleanu, cuțitul său de aur, mizând probabil pe experiența sa culinară. Mișcarea s-a dovedit a fi una câștigătoare, lucru ce i-a adus șansa de a alege ingredientul cu care a gătit în battle.

Concurenții din echipa verde și cea albastră, în platoul „Chefi la cuțite”

Concurenții din echipa verde și cea albastră au evut emoții uriașe

El a ales sosul alb, sosul roze l-a oferit lui Bontea, iar cel roșu lui Scărlătescu. Echipa albastră a gătit carne de vită cu sos alb și legume, în timp ce Cătălin Scărlătescu a făcut cu o rețetă de caracatiță cu sos tomat. Sorin Bontea, în schimb, a mizat pe o rețetă de paste cu sos roze. Degustarea și făcută de Adda, Cătălin Scărlătescu și cei de la Baladda Record l-au desemnat câștigător pe liderul echipei mov.

Citește și: Chefi la cuțite, 4 mai 2021. Gina Pistol a predat ștafeta și a anunțat cine prezintă în locul ei! Dezvăluiri complet neașteptate

Intrați la duel, bucătarii din echipa albastră și cei din echipa verde s-au întrecut în rețete pe bază de usturoi. După ce au degustat farfuriile, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au acordat puncte și, după ce au făcut totalul, s-a aflat ce concurent a fost eliminat, în ediția din 4 mai 2021, din sezonul 9 „Chefi la cuțite”.

De data aceasta, concurentul care a fost eliminat a obținut opt puncte, un punctaj surprinzător de mare. În opinia chefilor, acest lucru arată faptul că sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” se anunță a fi unul palpitant și cu mulți bucătari talentați.

Florin Dumitrescu a pierdut un concurent din echipa albastră, în sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”

Surpriza a fost mare atunci când Florin Dumitrescu a aflat că echipa sa l-a pierdut pe Radu Micu.

În vârstă de 38 de ani, Radu Micu, de meserie actor, a fost încurajat de bunul său prieten, Mihai Bendeac, în etapa preselecțiilor.

Cei doi au făcut senzație cu dezvăluiri savuroase și apoi am aflat că tânărul are un proiect al său prin care încearcă, prin intermediul unui clipuri video online, să descopere și să prezinte rețete vechi românești. Pentru rețeta sa numită „Trei scuze doi tocmagi împărățești căzuți în pădure”, acesta a primit șansa de-a merge mai departe, în sezonul 9 „Chefi la cuțite”. Din păcate, concurentul a fost eliminat după primul duel din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”

Citește și: Chefi la cuțite, 4 mai 2021. Cătălin Rizea și Adda au degustat preparatele pentru a da verdictul! Au ieșit scântei între chefi

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 30 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” ca să descoperi tot momentul!

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu se vor întrece în numeroase bătălii culinare. Fiecare va recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show ce va ține publicul cu sufletul la gură. Concurenți de toate vârstele și din toate colțurile lumii, cu povești de viață suprinzătoare, vor încerca să demonstreze că merită să ajungă cât mai departe, în sezonul 9 al îndrăgitului show culinar „Chefi la cuțite”, de la Antena 1. La finalul fiecărei ediții te așteptăm pe www.a1.ro ca să descoperi detalii din culise, într-un nou episod „Speak@cuțite”!

Dacă vrei extra porție de distracție nu rata azi un nou episod​ din „Speak@cuțite”, pe www.a1.ro!

Emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 9 este difuzată duminica de la ora 20:00, dar și luni și marți, de la ora 20:30, la Antena 1.

Chefi la cuțite, 4 mai 2021. Degustare plină de surprize în primul duel! Ce farfurie i-a impresionat pe jurați... Cum arată soția lui Radu Micu, primul concurent eliminat din echipele de la Chefi la cuțite. Actorul are o familie super...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x