Antena Căutare

Chefi la cuțite, 4 mai 2021. Primul duel a adus concurenților o temă cu „leac băbesc”! „O panică și-o frică!”

Primul battle din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” a fost câștigat detașat de Cătălin Scărlătescu, așa că echipele conduse de Sorin Bontea și Florin Dumitrescu au intrat la duelul ce le-a adus o temă de gătit inedită.

sorin bontea si florin dumitrescu, in bucataria chefi la cutite Galerie
Echipele conduse de Sorin Bontea și Florin Dumitrescu au intrat la duel, după primul battle din sezonul 9 „Chefi la cuțite” | Antena 1

După un bootcamp extrem de palpitant, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu și-au format echipe de câte opt bucătari. Primul battle a adus o victorie neașteptată, dar și un duel cu o temă de gătit neașteptată.

Ce temă de gătit au primit echipele intrate la duel, în ediția 30 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”

Irina Fodor și-a făcut apariția în bucătăria emisiunii „Chefi la cuțite” și anunțat ce schimbare uriașă aduce sezonul 9.

„Avem pentru început o mică probă. De aici încolo, așa va începe fiecare confruntare. Va trebui ca fiecare dintre voi să aleagă un concurent care să participe la această probă. Trebuie să vă spun că e o probă de îndemânare, mai degrabă”, a fost anunțul făcut de noua prezentatoare a sezonului 9 „Chefi la cuțite”.

Citește și: Chefi la cuțite, 4 mai 2021. Degustare plină de surprize în primul duel! Ce farfurie i-a impresionat pe jurați

Proba extra a fost câștigată de Florin Dumitrescu, acesta fiind și cel care a primit șansa de a decide cu ce ingrediente va găti fiecare echipă, în primul battle. El a ales sosul alb, lui Bontea i-a dat sosul roze și lui Scărlătescu i-a oferit sosul roșu.

irina fodor in bucataria chefi la cutite sezonul 9

Irina Fodor a pregătit concurenților din duel o temă surpriză

Florin Dumitrescu a mizat pe carne de vită cu sos alb și legume, în timp ce Cătălin Scărlătescu a fost mai mult decât sigur de faptul că va face o impresie bună cu o rețetă de caracatiță cu sos tomat. Sorin Bontea a mizat pe o rețetă de paste cu sos roze.

La final, verdictul adus de banda de foc i-a uimit pe toți. Florin Dumitrescu a primit trei voturi, Sorin Bontea niciun vot, iar Cătălin Scărlătescu a fost răsplătit cu opt farfurii. Astfel, la duel au intrat echipa albastră și cea verde. De data aceasta, duelul a adus o temă de gătit cu „leac băbesc”!

Citește și: Chefi la cuțite, 4 mai 2021. Cine a fost eliminat. Florin Dumitrescu a pierdut un concurent

Mai exact, Irina Fodor a anunțat că ingredientul vedetă este usturoiul, iar timpul alocat gătitului este de șaizeci de minute. Vestea nu prea i-a încântat pe concurenți, dar dorința de-a se feri de eliminare i-a făcut să încerce, pe cât posibil, să găsească o rețetă specială, cu care să impresioneze pe Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu.

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 30 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul!

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu se vor întrece în numeroase bătălii culinare. Fiecare va recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show ce va ține publicul cu sufletul la gură. Concurenți de toate vârstele și din toate colțurile lumii, cu povești de viață suprinzătoare, vor încerca să demonstreze că merită să ajungă cât mai departe, în sezonul 9 al îndrăgitului show culinar „Chefi la cuțite”, de la Antena 1.

Vezi edițiile integrale pe AntenaPlay!

Emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 9 este difuzată duminica de la ora 20:00, dar și luni și marți, de la ora 20:30, la Antena 1.

Chefi la cuțite, 4 mai 2021. Banda de foc a adus un rezultat uluitor! Ce echipă n-a primit voturi... Chefi la cuțite, 4 mai 2021. Degustare plină de surprize în primul duel! Ce farfurie i-a impresionat pe jurați...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x