Antena Căutare

Chefi la cuțite, 4 octombrie 2022. Cine a câștigat amuleta 15. Ce s-a întâmplat în culise, după anunțarea verdictului

Loren Manoiu a hotărât care este preparatul câștigător al jocului de amuletă cu numărul 15. Juratul amuletei din ediția 15 a sezonului 10 Chefi la cuțite a ținut cont de toate criteriile în care chefii și-au realizat farfuriile, iar verdictul său final nu a întârziat să apară.

Gina Pistol, Loren Manoiu și chefii la Chefi la cuțite Galerie
Loren Manoiu a hotărât care este preparatul câștigător al jocului de amuletă cu numărul 15 | Antena 1

O nouă zi, o nouă luptă pentru amuletă! În ediția 15 a sezonului 10 Chefi la cuțite, chefii au primit o provocare de zile mari din partea Ginei Pistol care i-a anunțat ce au de făcut la jocul de amuletă din această seară.

Jurații show-ului culinar au primit uimiți vestea că trebuie să facă o farfurie cu 10 culori. Deși proba a fost una foarte complicată, aceștia s-au gândit foarte bine la rețelele pe care le pregătesc și s-au descurcat de minune în bucătărie, așa cum fac de fiecare dată.

Citește și: Chefi la cuțite, lider de piață cu ediția de luni, 3 octombrie. În noua ediție chefii se transformă în personaje de desene animate

Chef Sorin Bontea a luat decizia de a găti cheesecake reinterpretat, chef Cătălin Scărlătescu a pregătit tataki de ton, salsa de mango, piure de cartof dulce, iar chef Florin Dumitrescu a gătit pește cu orez și piure de conopidă cu sfeclă și spanac.

Chef Cătălin Scărlătescu a câștigat amuleta 15 a sezonului 10 Chefi la cuțite, care a fost difuzată pe data de 4 octombrie 2022

Loren Manoiu a fost foarte atent la detaliile pe care le-a observat în farfuriile chefilor, lucru care l-a ajutat mult să aleagă un câștigător al amuletei cu numărul 15. De asemenea, și Gina Pistol a gustat în această ediție din preparatele juraților.

„Astăzi mi-a fost greu să mă abțin să nu gust din fiecare farfurie”, a spus prezentatoarea TV.

Înainte de a le juriza farfuriile, chefii i-au scris câteva mesaje de „amenințare” care l-au amuzat peste măsură: „A fost foarte amuzantă faza!”.

„Loren, vreau să îți mulțumim pentru că ne ajuți mereu și ne dai tot ce ne trebuie, te dai peste cap ca să ne aduci tot ce avem noi nevoie. Mulțumim pentru tot ce faci tu pentru noi în general”, i-au transmis chef Sorin Bontea și chef Florin Dumitrescu.

Citește și: Chefi la cuțite, 3 octombrie 2022. Gabriel Drăgan a făcut show total în platou cu apariția lui. Ce i-au făcut chefii la final

Loren Manoiu i-a anunțat pe chefi că amuleta 15 merge la preparatul cu ton, fiind cel făcut de chef Cătălin Scărlătescu. Juratul show-ului culinar nu s-a așteptat nicio secundă să câștige jocul de amuletă.

Schimbul de replici savuroase dintre chefi și juratul amuletei nu au întârziat să apară, după verdictul final al acestuia.

„Vrei o bere? Să îți dea Scărlătescu, mă!”, i-au spus chef Sorin Bontea și chef Florin Dumitrescu în glumă.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 10 Chefi la cuțite

Telespctatorii vor avea parte de o formulă unică în sezonul 10 Chefi la cuțite deoarece este pentru prima oară când show-ul culinar are două prezentatoare, Gina Pistol și Irina Fodor.

Irina Fodor a prezentat primele ediții ale emisiunii, iar Gina a revenit în edițiile ulterioare, însoțindu-i pe concurenți și jurați până în finală. Printre noutățile care fac competiția și mai savuroasă se numără și decorurile schimbate în toate zonele de desfășurare, dar și jocurile din culise, care acum devin adevărate întreceri cu o miză foarte importantă pentru jurați.

Totodată, fiind vorba despre sezonul care sărbătorește un deceniu de succes al celor trei Chefi, invitații speciali nu vor lipsi – vizita lui Martin Jordan, sosia lui Gordon Ramsay, fiind doar unul dintre cele mai așteptate momente ale acestui sezon.

Urmărește sezonul 10 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPlay.

Chefi la cuțite, 4 octombrie 2022. Ce avantaj puternic aduce amuleta 15. Chefilor nu le-a venit să creadă... Chefi la cuțite, 4 octombrie. Edwin Quevedo Hernandez este mexicanul îndrăgostit de România. Ce le-a gătit chefilor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x