Antena Căutare

Chefi la cuțite, 4 octombrie 2022. Naomi Hedman, logodnica lui Florin Ristei, a luat o decizie importantă. Ce i-au propus chefii

Telespectatorii și jurații au avut parte de o surpriză neașteptată în ediția 15 a sezonului 10 Chefi la cuțite, de pe 4 octombrie 2022. Florin Ristei și logodnica lui, Naomi Hedman, au venit în platoul show-ului mai hotărâți ca niciodată să-i impresioneze pe cei trei chefi cu preparatul lor, însă aceștia au întâmpinat o situație neașteptată. Hai să vezi despre ce este vorba.

Florin Ristei și Naomi Hedman la Chefi la cuțite Galerie
Florin Ristei și logodnica lui, Naomi Hedman, au venit în platoul show-ului mai hotărâți ca niciodată să-i impresioneze pe cei trei chefi cu preparatul lor | Antena 1

Florin Ristei și logodnica lui, Naomi Hedman, au fost prezenți în ediția 15 a sezonului 10 Chefi la cuțite, de pe 4 octombrie 2022, ca invitați speciali. Cei doi i-au povestit Ginei Pistol despre frumoasa poveste de dragoste pe care o trăiesc.

„A fost dragoste la prima vedere. Mă faci să roșesc, știe că e un subiect sensibil pentru mine. A fost plecată 3 luni, iar eu mă plângeam pe grup la băieți. S-a întors în octombrie și eu eram pregătit. Nu am mai lăsat-o să plece”, a mărturisit artistul.

„Mi-a furat pașaportul! Lumea credea că eu vreau să rămân aici”, a spus logodnica cântărețului.

„Sunteți foarte mișto împreună, așa de tare mă bucur pentru tine. Pe lângă faptul că e foarte frumoasă, Naomi e și un om fain”, i-a spus prezentatoarea TV.

Cei doi au fost întrebați și despre nuntă, însă nu și-au dorit să ofere prea multe detalii în privința evenimentului.

Citește și: Chefi la cuțite, 3 octombrie 2022. Ce avantaj extraordinar primește cel care câștigă cele mai multe jetoane la jocurile de culise

Florin Ristei a ținut neapărat să evidențieze că logodnica lui este cea care va găti la Chefi la cuțite, iar el e doar „asistentul” ei. Aceasta a luat decizia de a face o rețetă de pui marocan cu couscous, iar artistul nu a ezitat să o ajute cu micile sarcini din bucătărie.

„Mâncarea din România este bună, gustoasă. Îmi place gulașul, ciorba. Sarmalele sunt bune.”, a dezvăluit Naomi Hedman despre preparatele din țara noastră.

Naomi Hedman, logodnica lui Florin Ristei, a avut de luat o decizie importantă în ediția 15 a sezonului 10 Chefi la cuțite, de pe 4 octombrie 2022

Chef Sorin Bontea, chef Florin Dumitrescu și chef Cătălin Scărlătesu au fost surprinși de apariția lui Florin Ristei alături de Naomi Hedman în platoul emisiunii. Chefii le-au transmis o mulțime de felicitări celor doi pentru logodnă și superba poveste de iubire.

„Ai fost norocos de mic, dar acum ești și mai norocos”, i-a spus chef Sorin Bontea lui Florin Ristei.

Artistul și-a lăudat logodnica în platoul show-ului culinar ori de câte ori a avut ocazia, spunându-le juraților că aceasta gătește foarte des acasă, iar mâncarea pe care o face este foarte delicioasă.

Citește și: Chefi la cuțite, 3 octombrie 2022. Ce avantaj uluitor aduce amuleta 14. Gina Pistol le-a dat chefilor o provocare de zile mari

Naomi Hedman și Florin Ristei au așteptat cu nerăbdare verdictul juraților, însă lucrurile au luat o întorsătură neașteptată. Logodnica artistului a fost pusă să ia o decizie foarte importantă, după ce chef Florin Dumitrescu i-a pus pe masă cuțitul de aur pentru invitați și cuțitul negru pentru concurenți.

„Naomi, ai două variante. Cu asta se încheie aici, ca invitat special. Sau cu ăsta, vei continua ca și concurent și poate vrei să încerci să câștigi marele premiu.”, i-a spus juratul.

Logodnica lui Florin Ristei a decis să ia cuțitul negru și să meargă mai departe în etapa următoare a concursului.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 10 Chefi la cuțite

Telespctatorii vor avea parte de o formulă unică în sezonul 10 Chefi la cuțite deoarece este pentru prima oară când show-ul culinar are două prezentatoare, Gina Pistol și Irina Fodor.

Irina Fodor a prezentat primele ediții ale emisiunii, iar Gina a revenit în edițiile ulterioare, însoțindu-i pe concurenți și jurați până în finală. Printre noutățile care fac competiția și mai savuroasă se numără și decorurile schimbate în toate zonele de desfășurare, dar și jocurile din culise, care acum devin adevărate întreceri cu o miză foarte importantă pentru jurați.

Totodată, fiind vorba despre sezonul care sărbătorește un deceniu de succes al celor trei Chefi, invitații speciali nu vor lipsi – vizita lui Martin Jordan, sosia lui Gordon Ramsay, fiind doar unul dintre cele mai așteptate momente ale acestui sezon.

Urmărește sezonul 10 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPlay.

Chefi la cuțite, lider de piață cu ediția de luni, 3 octombrie. În noua ediție chefii se transformă în personaje de dese... Chefi la cuțite, 4 octombrie 2022. Ce avantaj puternic aduce amuleta 15. Chefilor nu le-a venit să creadă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x