Antena Căutare

Chefi la Cuțite, 5 aprilie 2021. Viorica Manga, o fosta cunoștință a lui Chef Sorin Bontea, apariție-surpriză în studio

Viorica Manga, fostă colegă a lui Chef Sorin Bontea, a venit în sezonul 9 Chefi la cuțite pentru a-i face o surpriză și a pregăti o plăcintă cu brânză cu care "i-a terminat" pe cei doi foști soți.

viorica manga imbracata cu sort negru gateste placinta cu branza in bucataria chefi la cutite Galerie
Viorica Manga, fosta colegă și cunoștință a lui Chef Sorin Bontea, apariție-surpiză la Chefi la Cuțite

Viorica Manga a lucrat cu Chef Sorin Bontea pe vas, în urmă cu ani buni. Deși au întrerupt legătura, concurenta a decis să se prezinte în episodul din 5 aprilie 2021 cu o rețetă care să o ajute să se facă remarcată.

Cei mai fideli dintre fanii emisiunii "Chefi la cuțite" știu deja că Sorin Bontea a lucrat din 1998 pe vase de croazieră, unde și-a petrecut 9 ani din viață. A gătit pentru persoane celebre precum Van Damme sau Nicolas Cage, iar bucătarul Reginei Angliei l-a felicitat pentru preparatele sale.

O cunoștință din acea perioadă grea, dar frumoasă a vieții sale a venit la Chefi la Cuțite pentru a-l surprinde și a impresiona cu o plăcintă specială. Viorica Manga l-a lăsat cu gura căscată pe Chef Bontea, care a simțit nevoia să o îmbrățișeze și să o prezinte lui Chef Florin Dumitresci și Chef Cătălin Scărlătescu.

Citește și: Chef Sorin Bontea este de nerecunoscut. Cum arăta chef-ul în tinerețe

Viorica Manga, dezvăluiri despre perioada în care Chef Sorin Bontea a lucrat pe croazieră

Concurenta în vârsta de 46 de ani a depănat o mulțime de amintiri și a dezvăluit câteva informații pe care Chef Bontea nu le-a povestit niciodată, nici măcar colegilor săi de la jurizare.

"Este un tip extrardinar, un tip foarte serios și foarte glumeț (...) Întotdeauna te ajuta, întotdeauna avea o vorbă bună, niciodată nu se plângea, niciodată nu era nervos. Era strict, asta e altceva", a explicat concurenta.

Printre altele, Viorica e povestit câteva dintre reușitele lui Sorin Bontea și stilul de viață dur pe care l-au dus împreună pe vasele de croazieră: "Avea grijă să iasă un număr de 1200/1400 de farfurii la nivel de cinci stele într-o ora, o oră și zece, și câteodată îl supăram când îi aduceam o caramelă". Mai exact, un client întârziat, din cauza căruia bucătarii ratau uneori pauza până la masa de prânz.

Citește și: Pe Chef Sorin Bontea îl știe o țară întreagă, dar stai să vezi cum arată soția lui | FOTO

Concurenta, care este de 10 ani profesoară de limba engleză, a povestit că Chef Bontea lucra la cel mai de lux restaurant de pe vas când l-a întâlnit pe bucătarul Reginei Elisabeta a II-a a Angliei, căreia i-a pregătit papanași reinventați.

Detalii despre cariera lui Chef Sorin Bontea pe care colegii lui nu le știau

Cu ocazia vizitei Vioricăi Manga la Chefi la Cuțite, Chef Florin Dumitrescu a aflat că Chef Bontea a fost "chef de cârciumă pe barcă": "Nu mi-ai spus niciodată asta!"

"Țineam italienescul și steak house-ul. Era cel mai de lux, singurul plătit de pe barcă", a explicat juratul.

Desigur, distanța de familie era foarte grea, iar toți cei care lucrau în industrie sufereau după cei dragi: "Era un familist convins. Mergea mereu în buzunar cu o fotografie cu fiica lui".

După ce au depanat amintiri, Viorica Manga a descoperit cu uimire și fericire că a primit două cuțite în faza preselecțiilor Chefi la Cuțite și că poate avansa în etapa următoare a competiției.

Chefi la Cuțite - duminica de la 20:00 și luni și marți de la 20:30. Edițiile intregale din cel mai tare show culinar se văd pe Antena Play.

Chefi la Cuțite, 5 aprilie 2021. Roger Mario Gheorghe a dat fotbalul pe bucătărie, dar trebuie "să mai lucreze la î... Chefi la cuțite, lider de audiență luni seara. Liviu Vârciu şi Nea Mărin, spectacol total în bucătăria Chefi la cuţite...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x