Antena Căutare

Chefi la cuțite, 5 iunie 2033. Cine a câștigat proba de gătit în cel de-al zecelea battle. Verdictul adus de bandă

În ediția 31 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 11, banda a adus un verdict ce s-a lăsat cu multe surprize. O echipă a intrat la duel cu 0 farfurii.

Colaj cu Chefii și concurenții în bucătăria Chefi la cuțite Galerie
În ediția 31 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 11, banda a adus un verdict ce s-a lăsat cu multe surprize | Antena 1

Echipa roșie, cea neagră și cea gri s-au reîntâlnit în bucătăria emisiunii Chefi la cuțite sezonul 11 pentru cel de-al zecelea battle. Emoțiile au fost mari și verdictul adus de bandă a adus și surpriza la care nimeni nu s-ar fi așteptat: una dintre echipe a intrat la duel cu un scor de 0 farfurii.

Cine a câștigat proba de gătit în cel de-al zecelea battle de la Chefi la cuțite sezonul 11, ediția 31 din data de 5 iunie 2023

În ediția 31 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 11 de la Antena 1, difuzată în data de 5 iunie 2023, cei trei chefi s-au întrecut la ghicitori și la un joc de cuvinte și cel care a fost desemnat învingător a fost Florin Dumitrescu. Acesta a putut decide care dintre cele trei rețete prezentate de chef Cătălin Petrescu, chef Iosif Ștefănescu și chef Ștefan Popescu revine cărei echipe.

Citește și: Cătălin Scărlătescu i-a cerut scuze lui Florin Dumitrescu. Ce a făcut juratul

Juriul acestei ediții a fost unul format din pensionari, așa că liderul echipei gri a fost nevoit să își analizeze foarte bine alegerea. Pentru el a ales rețeta de cotlete de miel a lui Chef Iosif Ștefănescu, Sorin Bontea a primit rețeta de sturion a lui chef Ștefan Popescu, iar Cătălin Scărlătescu s-a ales cu un preparat pe bază de vită și sos, prezentat de chef Cătălin Petrescu.

Cronometrul a pornit și fiecare echipă s-a apucat rapid de treabă, încercând să dea tot ce a avut mai bun pentru a nu intra la duel și pentru a se putea bucura de verdictul adus de bandă, în ediția 31 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 11, de la Antena 1.

Citește și: Drama neștiută a lui Stelian Nistor de la Chefi la cuțite sezonul 11. Prin ce a trecut concurentul: „Mi s-a oprit inima”

Cele 60 de minute alocate gătitului s-au scurs rapid, iar farfuriile au fost așezate pe banda ce a dus preparatele la degustare. Invitații au analizat atent fiecare element și și-au exprimat părerile. La final, au ales ce farfurie i-a impresionat cel mai mult

Emoțiile au fost mari atunci când banca a început să se întoarcă în bucătărie cu verdictul, în ediția 31 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 11, difuzată pe 5 iunie 2023.

Prima farfurie care a intrat a avut culoare gri, spre dezamăgirea lui Sorin Bontea, care spera să fie una roșie.

„Ăsta e un semn rău”, a zis el începând să își facă griji.

Rând pe rând au intrat și celelalte farfurii și banda a adus un verdict surprinzător. Echipa gri a câștigat, iar la duel a intrat echipa roșie și cea neagră. Preparatul echipei conduse de Cătălin Scărlătescu a primit chiar 0 farfurii, spre marea dezamăgire a juratului.

„Îți vine să faci o gaură în pământ și să te bagi acolo”, a zis Ștefan Nistor la testimonial.

Tot ce trebuie să știi despre Chefi la cuțite, sezonul 11, de la Antena 1

Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu vor avea la fiecare joc de amuletă un adversar care va munci din greu la cel de-al patrulea banc de lucru pentru a le încurca planurile.

Astfel, în noul sezon Chefi la cuțite, ce va putea fi urmărit pe Antena 1 și AntenaPLAY, luptele pentru amuletă se vor da în 4. La fiecare confruntare, Chefii vor avea câte un nou oponent. Degustarea o va face un invitat celebru, care va decide câștigătorul fără să știe cui aparține farfuria aleasă. Toate amuletele care vor fi câștigate, de-a lungul audițiilor, de către ceilalți competitori, vor fi depozitate într-un seif, acestea reprezentând premiul care va putea reveni unuia dintre cei trei Chefi în urma bătăliei finale.

Competiția este condimentată și de momentul jurizării preparatelor pentru amuletă: degustarea o va face un invitat celebru, care va decide câștigătorul fără să știe cui aparține farfuria aleasă. Fiecare înfruntare culinară va fi jurizată de o altă vedetă, cei trei Chefi confruntându-se cu riscul ca amuleta să fie acordată celui de-al patrulea adversar.

Urmărește sezonul 11 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPLAY.

Chefi la cuțite, 5 iunie 2023. Cătălin Scărlătescu i-a cerut scuze lui Florin Dumitrescu. Ce a făcut juratul... Chefi la cuțite, 5 iunie 2023. Luna Morgaciova a făcut un gest neașteptat față de Amalia Mihart. Ce a urmat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x