Antena Căutare

Chefi la cuțite 7 decembrie 2020. Cătălin Scărlătescu a făcut o criză uriașă de nervi! „Ragnar, ia-ți o cameră”

În ediția 40 din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Cătălin Scărlătescu a făcut o uriașă criză de nervi, la proba de gătit pe echipe.

Cătălin Scărlătescu în ediția 40 din sezonul 8 „Chefi la cuțite” Galerie
Cătălin Scărlătescu în ediția 40 din sezonul 8 „Chefi la cuțite”

Frumoasa Gina Pistol, prezentatoarea emisiunii „Chefi la cuțite”, a apărut în bucătărie și a anunțat o temă complet neașteptată, în ediția 40 din sezonul 8 al îndrăgitului show culinar.

De data aceasta, fiecare echipă a depins de norocul său, căci Gina Pistol a adus trei bilete cu trei bugete, pentru a fi trase la sorți.

Cătălin Scărlătescu, criză uriașă de nervi în ediția 40 din sezonul 8 „Chefi la cuțite”

Sorin Bontea a primit bugetul de lux, cel de 150 de lei, în timp ce Florin Dumitrescu a primit sarcina de-a găti o farfurie de 50 de lei și Cătălin Scărlătescu s-a ales cu un buget de doar 30 de lei. Încă de la începutul probei, Sorin Bontea s-a dus la Florin Dumitrescu și i-a sugerat să folosească amuleta ce îi permite să oblige două echipe să facă schimb de bancuri de lucru.

citește și: Robert Vasiliu (Ragnar Vikingul), gest obscen în bucătărie! Sorin Bontea, reacție pe măsură

Cătălin Scărlătescu s-a prins imediat de acest posibil pericol și a accționat în consecință: a pregătit o simplă omletă cu legume. În primele treizeci de minute ale probei, Sorin Bontea a făcut doar o pară fiartă și, când a văzut că Florin Dumitrescu nu are de gând să își folosească amuleta, s-a apucat intens de gătit cu ingrediente precum mușchi de vită, foie gras și caviar, pentru a da opulență farfuriei sale.

Cătălin Scărlătescu în ediția 40 din sezonul 8 „Chefi la cuțite”

Cătălin Scărlătescu în ediția 40 din sezonul 8 „Chefi la cuțite”

Cătălin Scărlătescu în ediția 40 din sezonul 8 „Chefi la cuțite”

Văzând că bucătarii din echipa sa au farfuriile cam goale, Cătălin Scărlătescu a ales să folosească o amuletă ce aduce cincisprezece minute în plus pentru echipa sa, la proba de gătit.

citește și: Robert Vasiliu (Ragnar Vikingul) a fost eliminat! Ce s-a întâmplat cu Paul Maxim

S-a dezlănțuit haosul în bucătărie și bucătarii au încercat să dea tot ce au avut mai bun, căci miza este uriașă și finala emisiunii „Chefi la cuțite” sezonul 8 se apropie cu pași repezi.

citește și: Gina Pistol, o adevărată zeiță îmbrăcată în aur! Ce detaliu au observat concurenții

Totuși, Soirn Bontea și Florin Dumitrescu nu au putut sta deoparte și l-au tachinat intens pe rivalul lor. Supărat și sătul de glume, Cătălin Scărlătescu a avut o reacție nervoasă complet neașteptată! A aruncat cu obiecte din bucătărie și a țipat la bucătarii din echipa sa, nemulțumit profund de modul în care aceștia aranjează farfuriile.

Chefi la cuțite #DENEOPRIT Urmărește sezonul 8 LUNI și MARȚI, la ora 20:30, la Antena 1 și pe Antena Play!​​

Chefi la cuțite 7 decembrie 2020. Cătălin Scărlătescu și-a folosit o amuletă! Ce surpriză a anunțat, chiar în ultimele m... Chefi la cuțite 7 decembrie 2020. Degustare cu acuzații, după proba de gătit! Ce a ieșit la iveală...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x