Antena Căutare

Chefi la cuțite 7 decembrie 2020.Surpriză după surpriză la degustare! Ce au descoperit Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu

Bucătarii din echipele conduse de Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu au primit cele mai puține puncte din partea parașutiștilor, așa că au intrat la duel, în ediția 40 din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”.

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, la „Chefi la cuțite”, sezonul 8 Galerie
Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, la „Chefi la cuțite”, sezonul 8

În ediția 40 din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”, cele trei echipe conduse de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au avut de pregătit câte o farfurie, în funcție de bugetul primit în urma unei trageri la sorți.

Echipa lui Florin Dumitrescu a pregătit un burger delicios, respectând bugetul de 50 de lei. în timp ce Sorin Bontea a făcut o pară fiartă, dar și un preparat cu foie gras, mușchi de vită și caviar,, demn de un buget de 150 de lei! Cătălin Scărlătescu, în schimb, a făcut o cremă de praz cu găluște de năut, pentru un buget de doar 30 de lei.

Degustare plină de surprize! Ce au descoperit Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu

Banda a început să meargă și juriul format din parașutiști a decis să cea mai bună farfurie din această ediție a emisiunii „Chefi la cuțite” a fost cea pregătită de Sorin Bontea! După numeroase ediții în care bucătarii cu tunici în dungi au fost parcă „abonați” la duel, iată că a venit și momentul relaxării.

citește și: Robert Vasiliu (Ragnar Vikingul) a fost eliminat! Ce s-a întâmplat cu Paul Maxim

Astfel, bucătarii din echipele conduse de Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au intrat la duel și au descoperit ce probă le-a pregătit frumoasa Gina Pistol.

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, la „Chefi la cuțite”, sezonul 8

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, la „Chefi la cuțite”, sezonul 8

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, la „Chefi la cuțite”, sezonul 8

„În preumblările noastre pe alte continente am avut ocazia, sau mai bine zis, am putut vedea cee ace alte popoare numesc piețe de carne. Este greu de închipuit la ce limite erau împinse simțurile. Toți ce îți trecea prin minte era cum să ieși la aer curat. Dar aceea este o extremă pentru simțuri și stomac. Azi însă avem nevoie de nervi tari și de determinare. Azi gătim cu carne”, a dezvăluit Gina Pistol.

citește și: Gina Pistol, o adevărată zeiță îmbrăcată în aur! Ce detaliu au observat concurenții

Fiecare concurent a extras un bilețel cu un număr pe el și, pe rând, fiecare a dat unui rival câte un ingredient de sub cloș. Aceștia au avut de ales dintre coriandru, iaurt, dovleac, struguri, cous cous, pepene roșu și ghimbir.

citește și: Robert Vasiliu (Ragnar Vikingul), gest obscen în bucătărie! Sorin Bontea, reacție pe măsură

În timp ce banda a început să meargă, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au discutat despre finala emisiunii „Chefi la cuțite”, sezonul 8. Apoi, aceștia au ridicat cloș după cloș și au descoperit ce rețete au ales să gătească concurenții intrați la proba de duel.

Ce rețete au ales să gătească bucătarii și ce farfurie a impresionat cel mai mult? Află totul urmărind clipul video de mai sus.

Chefi la cuțite #DENEOPRIT Urmărește sezonul 8 LUNI și MARȚI, la ora 20:30, la Antena 1 și pe Antena Play!​​

Chefi la cuțite 7 decembrie 2020. Temă extremă la proba de duel! Ce trebuie să gătească bucătarii... Chefi la cuțite 7 decembrie 2020. Cătălin Scărlătescu a folosit o amuletă, înainte de eliminare! Ce a decis...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x