Antena Căutare

Chefi la cuțite, 7 martie 2021. Elena Matei s-a „certat” cu chefii prin ușă! Care a fost motivul

În ediția 4 din sezonul 9 „Chefi la cuțite”, Elena Matei a decis să demonstreze tuturor că și femeile pot deveni bucătari de renume și pot face spectacol în bucătărie.

elena matei la chefi la cuțite, sezonul 9 Galerie
Deși are doar 22 de ani, Elena Matei este deja bucătar de un an și șase luni. | Antena 1

Deși are doar 22 de ani, Elena Matei este deja bucătar de un an și șase luni. Aceasta s-a apucat de gătit la 11 ani, constrânsă de împrejurări.

Mama sa era plecată și nu putea mânca ce își dorește, așa că a început să citească reviste și să urmărească emisiuni, pentru a învățat mai multe despre gătit.

Elena Matei e bucătar și i-a intrigat pe jurați, în ediția 4 din sezonul 9 „Chefi la cuțite”

La vârsta de 18 ani, Elena Matei s-a angajat ca ospătar și, în scurt timp, aceasta a demonstrat că are potențial și că poate mult mai mult.

Citește și: Chefi la cuțite, 7 martie 2021. Manuel Grigore a venit să-i arate fiicei sale, Ruby, că știe să gătească. Ce dezvăluiri a făcut

În timp ce a gătit rețeta aleasă special pentru a-i impresiona pe Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălon Scărlătescu. Fără ezitări și dornică să meargă mai departe, aceasta a pus pe farfurii niște choux a la crème.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Un moment cu adevărat savuros și neașteptat a fost atunci când concurenta „s-a certat” cu Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, prin uși!

Citește și: Chefi la cuțite, 7 martie 2021. Elena Matei i-a uluit pe jurați cu rețeta pregătită, dar și cu dezvăluirile făcute

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 4 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul.

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

La sezon nou, personaje noi se alătură echipei „Chefi la cuțite”. Speak este noul ajutor al Ginei Pistol, cel care va sta de vorbă cu susținătorii concurenților și le va afla poveștile. De asemenea, Speak va dezvălui în acest sezon tot ce se întâmplă în culise într-o serie de episode speciale, “Speak @ cuțite”, difuzate exclusiv pe a1.ro la finalul fiecărei ediții difuzate pe TV.

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu se vor întrece în numeroase bătălii culinare. Fiecare va recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show ce va ține publicul cu sufletul la gură. Concurenți de toate vârstele și din toate colțurile lumii, cu povești de viață suprinzătoare, vor încerca să demonstreze că merită să ajungă cât mai departe, în sezonul 9 al îndrăgitului show culinar „Chefi la cuțite”, de la Antena 1.

Emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 9 este difuzată duminica de la ora 20:00, dar și luni și marți, de la ora 20:30, la Antena 1!

Chefi la cuțite, 7 martie 2021. Paula Andreea (Sophi) a stârnit o controversă între jurați! Ce s-a întâmplat... Chefi la cuțite, 7 martie 2021. Elena Matei i-a uluit pe jurați cu rețeta pregătită, dar și cu dezvăluirile făcute...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x