Chefi la cuțite, 7 martie 2021. Manuel Grigore a venit să-i arate fiicei sale, Ruby, că știe să gătească. Ce dezvăluiri a făcut

Fanii emisiunii „Chefi la cuțite” au avut parte de o surpriză de zile mari atunci când au descoperit că Manuel Grigore, tatăl celebrei cântărețe Ruby, a decis să participe în ediția 4 din sezonul 9 al emisiunii!

În vârstă de 51 de ani, Manuel Grigore (tatăl artistei Ruby) este în prezent antreprenor

Antena 1

În vârstă de 51 de ani, Manuel Grigore (tatăl artistei Ruby) este în prezent antreprenor și a dezvăluit faptul că a decis să vină la emisiunea „Chefi la cuțite” pentru a-i arăta fiicei sale faptul că poate lua și trei cuțite.

Puțin cam emoționat, concurentul a decis să pregătească o super rețetă de cartofi umpluți cu carne și bacon.

Manuel Grigore, tatăl celebrei cântărețe Ruby, a făcut senzație la „Chefi la cuțite”, sezonul 9

„Fiica mea nu știe că am venit, sper să fie o surpriză plăcută și să iau cuțitul. O să fie o surpriză neplăcută dacă nu-l iau, fiindcă ea e mai orgolioasă, mai ambițioasă decât bine, atâta tot. De aia e problema mare aici. Vreau să-I demonstrez că sunt bucătar, nu știu dacă și reușesc”, a mărturisit tatăl artistei Ruby.

Citește și: Chefi la cuțite, 7 martie 2021. Elena Matei s-a „certat” cu chefii prin ușă! Care a fost motivul

Chiar dacă emoțiile au fost mari și și-a dat seama că rețeta aleasă e destul de greu de pregătit în doar o oră, Manuel Grigore nu s-a lăsat, ci a continuat să gătească și chiar să improvizeze, pentru ca totul să iasă ca la carte.

„Am început să lucrez de la 16 ani în vechiul IPL, adică Întreprinderea de prelucrare a lemnului, unde lucra și maică-mea. Doar că era adevărat ce a crezut ea, Nu eram așa bun de școală, dar eram de muncă perfect. Funcționam ceas. Faptul că eram șef de tură mă obliga să pregătesc materiale pentru fetele care lucrau, să bage la strungurile automate și o clipă de neatenție te costa. De altfel, pe mine m-a costat. Mi-a scăpat mâna în cuțit. Nici nu mi-am dat seama că le-am tăiat. Dar nu am avut vreo traumă din cauza asta. Nu am avut chestia să ascund mâna sau să mi se pară că sunt diferit față de alții. Poate că tocmai de aia am trăit bine cu mine însumi și am avut și succes în tot ce am făcut”, a dezvăluit concurentul, în timp ce pregătea totul cu multă grijă.

Surpriza a fost mare pentru Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu atunci când ușile s-au deschis și în platou și-a făcut apariția Manuel Grigore. Bărbatul i-a impresionat pe cei trei chefi cu dezvăluiri emoționante și complet neașteptate despre el și celebra sa fiică.

Citește și: Chefi la cuțite, 7 martie 2021. Liviu Chiorpec a anunțat cine a câștigat amuleta 4. Verdict complet neașteptat

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 4 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul.

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

La sezon nou, personaje noi se alătură echipei „Chefi la cuțite”. Speak este noul ajutor al Ginei Pistol, cel care va sta de vorbă cu susținătorii concurenților și le va afla poveștile. De asemenea, Speak va dezvălui în acest sezon tot ce se întâmplă în culise într-o serie de episode speciale, “Speak @ cuțite”, difuzate exclusiv pe a1.ro la finalul fiecărei ediții difuzate pe TV.

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu se vor întrece în numeroase bătălii culinare. Fiecare va recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show ce va ține publicul cu sufletul la gură. Concurenți de toate vârstele și din toate colțurile lumii, cu povești de viață suprinzătoare, vor încerca să demonstreze că merită să ajungă cât mai departe, în sezonul 9 al îndrăgitului show culinar „Chefi la cuțite”, de la Antena 1.

Emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 9 este difuzată duminica de la ora 20:00, dar și luni și marți, de la ora 20:30, la Antena 1!

Ultimele știri