Antena Căutare

Chefi la cuțite 8 decembrie 2020. Ultima bandă de foc a adus emoții, lacrimi și un verdict neașteptat! Cine intră la duel

În ediția 41 din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”, concurenții au avut parte de un moment extrem de emoționant, chiar înainte ca banda de foc să aducă verdictul probei de gătit pe echipe.

Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu în ediția 41 din sezonul 8 „Chefi la cuțite” Galerie
Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu în ediția 41 din sezonul 8 „Chefi la cuțite”

De data aceasta, în ediția 41 din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”, concurenții rămași în competiție au avut de pregătit rețete cât mai savuroase, ce au fost degustate de un juriu format din fermieri.

Emoțiile au fost uriașe, căci de verdictul invitaților speciali depinde ce echipă câștigă, dar și ce echipe intră la duel și riscă să piardă în concurent, la eliminare.

Banda da foc a adus un verdict neașteptat înainte de semifinala „Chefi la cuțite”, sezonul 8

Miza este uriașă, căci acesta a fost al paisprezecelea și ultimul battle culinar, din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”. Urmează apoi duelul, eliminarea și vestea cea mare: numele concurenților care intră în semifinala și finala îndrăgitului show culinar.

citește și: Robert Vasiliu (Ragnar Vikingul), gest obscen în bucătărie! Sorin Bontea, reacție pe măsură

De data aceasta, concurenții au avut la dispoziție nouăzeci de minute pentru a pregăti rețete cât mai speciale de desert. Surprinzător a fost faptul că Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au ales să pregătească fiecare câte o pară fiartă, fiecare în stilul său.

Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu în ediția 41 din sezonul 8 „Chefi la cuțite”

Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu în ediția 41 din sezonul 8 „Chefi la cuțite”

Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu în ediția 41 din sezonul 8 „Chefi la cuțite”

La finalul probei de gătit, concurenții rămași în competiție s-au reîntâlnit în bucătărie pentru a afla rezultatul votului dat de fermieri, în ediția 41 din sezonul 8 „Chefi la cuțite”.

citește și: Silviu Costan (Foca) din echipa lui Sorin Bontea a fost eliminat înainte de semifinală

Au fost moment emoționante pentru toți, pe fundal s-a auzit piesa „Praf de stele” a celor de la Vița de Vie și, timp de câteva minute, bucătarii au resimțit nostalgii, regrete și sentimente puternice.

citește și: Gina Pistol, într-o rochie scurtă și senzuală, ce i-a lăsat picioarele la vedere! Cum a apărut

Apoi, banda a început să meargă și a adus un verdict complet neașteptat! Echipa condusă de Cătălin Scărlătescu a primit cinci voturi, în timp ce Sorin Bontea și Florin Dumitrescu au fost la egalitate, cu trei voturi. Așadar, aceștia își vor trimite bucătarii la duel, pentru ultima dată.

Chefi la cuțite #DENEOPRIT ⏩ Urmărește sezonul 8 LUNI și MARȚI, la ora 20:30, la Antena 1 și pe Antena Play!​​

Chefi la cuțite 8 decembrie 2020. Degustare complicată! Cei trei chefi au gătit pere, așa că decizia e una grea... Chefi la cuțite 8 decembrie 2020. Roxana Blenche și Ionuț Belei și-au folosit amuletele! Ce au anunțat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x