Antena Căutare

Lorelei Bratu este model XXL și a gătit șaorma: "Inspir femeile să se iubească indiferent de cum arată"

Chefi la cuțite, Ediția 14 octombrie 2019. Povești de viață și personaje care mai de care mai interesante își fac apariția la degustările pe nevăzute. Lorelei Bratu, de exemplu, are 32 de ani, este body activist și locuiește în București. În traducere, este model XXL. 

Chefi la cuțite, Ediția 14 octombrie 2019. Povești de viață și personaje care mai de care mai interesante își fac apariția la degustările pe nevăzute. Lorelei Bratu, de exemplu, are 32 de ani, este body activist și locuiește în București. În traducere, este model XXL.

Cu o încredere desăvârșită în ea, Lorelai povestește cum a reușit de-a lungul timpului să-și învingă orice complex legat de silueta sa și să inspire tot mai multe femei să-și depășească temere că ar putea fi respinse din pricina kilogramelor în plus.

”Inspir femeile să se iubească indiferent de numărul de kilograme sau de cum arată”, a declarat concurenta în fața juraților Chefi la cuţite.

Cât despre pasiunea pentru bucătărie... A gătit șaorma, asta pentru că încă o dată și-a dorit să tragă un semnal de alarmă asupra celor care au prejudecăți și judecă persoanele care sunt rubensiene.

Juliana Cassie și-a pus și sufletul pe farfurie și a izbucnit în lacrimi la Chefi la cuțite: "M-a marcat până în zi... Chef Scărlătescu ia tot! A fost cea mai grea luptă pentru amuletă: ”Îmi vine să îmi dau tunica jos, eu așa ceva nu pot s...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x