Live acumGazda perfecta (r)
Prime Time 20:00Chefi la cutite

Chefi la cuțite

SEZONUL 7 | LUNI, MARŢI | ora 20.00

Lorelai Bratu este model XXL și a gătit șaorma: "Inspir femeile să se iubească indiferent de cum arată"

Chefi la cuțite, Ediția 14 octombrie 2019. Povești de viață și personaje care mai de care mai interesante își fac apariția la degustările pe nevăzute. Lorelai Bratu, de exemplu, are 32 de ani, este body activist și locuiește în București. În traducere, este model XXL. 

Chefi la cuțite, Ediția 14 octombrie 2019. Povești de viață și personaje care mai de care mai interesante își fac apariția la degustările pe nevăzute. Lorelai Bratu, de exemplu, are 32 de ani, este body activist și locuiește în București. În traducere, este model XXL.

Cu o încredere desăvârșită în ea, Lorelai povestește cum a reușit de-a lungul timpului să-și învingă orice complex legat de silueta sa și să inspire tot mai multe femei să-și depășească temere că ar putea fi respinse din pricina kilogramelor în plus.

”Inspir femeile să se iubească indiferent de numărul de kilograme sau de cum arată”, a declarat concurenta în fața juraților Chefi la cuţite.

Cât despre pasiunea pentru bucătărie... A gătit șaorma, asta pentru că încă o dată și-a dorit să tragă un semnal de alarmă asupra celor care au prejudecăți și judecă persoanele care sunt rubensiene.


🔥 Edițiile integrale Chefi la cutite - sezon special se văd exclusiv pe AntenaPlay ⏩ https://s.a1.ro/Luarcdv. Disponibil pe SmartTV, smartphone, tabletă sau computer. Intră acum și vezi


Totul despre Chefi la Cuțite găsesti și pe Facebook >> / Instagram >> / Youtube >>

🔵 INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube