Antena Căutare

Un italiano vero! Preparatul venețianului Luca a provocat un pariu. Niciunul dintre chefi nu a ghicit

El e un italiano vero, îndrăgostit de bucătărie. A venit tocmai în România să-și demonstreze talentul culinar. Luca s-a născut în Veneția, iar în fața juraților Chefi la cuţite s-a prezentat cu un preparat delicios.

Chefi la cuțite. Ediția 14 octombrie 2019. El e un italiano vero, îndrăgostit de bucătărie. A venit la noi în România acum 24 de ani și a ajuns în momentul în care vrea să-și demonstreze talentul culinar.

Luca s-a născut în Veneția, iar în fața juraților Chefi la cuţite s-a prezentat cu un preparat inedit, care i-a determinat pe chefi să parieze.

Ce se află în farfurie? Să fie un desert, să fie un fel principal?

"Tu încă mai caută dacă vrei, poate găsești vreo bucățică de carne", se amuză Bontea pe seama lui Scărlătescu, cel care ari fi gustat ceva consistent.

Iată la ce concluzie au ajuns jurații după degustarea preparatului.

Chef Scărlătescu ia tot! A fost cea mai grea luptă pentru amuletă: ”Îmi vine să îmi dau tunica jos, eu așa ceva nu pot s... Teodor Mocanu (Tinu) a revenit la Chefi la cuţite: "Am venit să iau premiul cel mare ca să pot să-mi extind afacere...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x