Antena Căutare

Chefi la cutite episodul 3 - O nebunie de emisiune! Emotii, lacrimi, surprize, tatuaje ...

Tibor Kanya este tigan. "Nu-mi e rusine sa spun despre mine ca-s rrom! Eu sunt mandru", zice el! A ales o mincare tigaseasca, o tocanita de burta! Este rotofei la fața, vorbeste molcom si ii place sa cante in timp ce sta in bucatarie! Clar chefii nu vor intui cine le-a pregatit platourile. Le-a luat ceva si pina sa ghiceasca si ce e in farfurie: ciorba de spanac cu tocanita de burta! Tibi isi acopera fata-n palme de emotie! "E mancare tiganeasca asta", afirma Chef Florin intr-un tirziu, dar continuarea este departe de ralitate: "ma astept sa vad o doamna de 80 de ani obisnuita sa gateasca la nunti, la botezuri, la parastasuri ...". Tibor ii lasa masca: "Am 26 de ani si sunt dansator de 20!". Gateste de 3 ani si o face bine din moment ce chefii au mancat tot din farfurie! La schimb, i-au oferit fiecare cite un cutit! Tibor a trecut de prima runda! (citeste si ... )

Vezi reteta lui Tibor: http://chefilacutite.a1.ro/retete/gipsy-belly-tocanita-de-burta-cu-supa-de-spanac-id150.html

O buzoianca de 55 de ani, Angela Bratosin, si-a luat fiica de 17 ani, Aurora, si au venit impreuna la Chefi la cutite! Legatura dintre ele este foarte strinsa cu toate ca Aurora este infiata! "Ii multumesc, nu cred ca as fi avut vreo sansa daca nu era ea", spune emotionata Aurora, moment in care si mamei sale i se umezesc ochii. Angela prepara un rulou de salau cu mamaliga aromata, iar pustoaica Aurora gateste ciuperci umplute. Povestea lor de viata n-a fost roz din cauza ca cel numit sot si tata a avut probleme cu alcoolul! Prima este jurizata mama. "Avem in farfurie un fel de plachieeee" ... "Pestele e un pic uscat, dar tocanita de ardei este interesanta" ... "Cred ca avem o tipa pina-n 35 de ani in fata noastra pentru ca nu stie sa faca mamaliga", afirma cei 3 chefi. "Tocanita este exact cum mi-o facea bunica, va multumesc doamna", ii spune chef Florin Dumitrescu. "Am luat doua cutite, ca un 5, pe vremuri, cum era la scoala", a concluzionat Angela, dar emotiile dânsei nu s-au terminat. Urmeaza jurizarea Aurorei pentru "Ciuperci umplute cu carne"! Semnele nu sunt inucrajatoare, chefii nu apreciaza combinatia de ciuperci pane umplute cu carne, cartofi prajiti si salata cu sos de kiwi. Sorin Bontea ii acorda un cutit: "imi place sa fiu pozitiv citeodata", dar Florin si Catalin, nu. Fiica ramine acasa. (citeste si ...)

Vezi reteta Angelei (mama): http://chefilacutite.a1.ro/retete/rulou-de-salau-in-mamaliguta-aromata-si-legume-pikante-id140.html

Vezi reteta Aurorei (fiica): http://chefilacutite.a1.ro/retete/ciuperci-pane-umplute-cu-carne-id141.html

Costel Tomescu, din Galati, vrea sa-i dea gata pe chefi cu o ciorba din sturion! "E storceag ce avem noi aici", exclama chefii. "Bai, storceagul se face din burta de somn si sturion", explica Scarlatescu, adaugand: "ar fi trebuit sa aiba un gust mai pronuntat de usturoi". Dumitrescu si Bontea isi unesc caracterizarile cu multe detalii foarte aproape de realitate! "Bai, asta nu e storceag niciodata! Al tau seamana cu o ciorba a la grec de peste", il dojeneste Scarlatescu pe concurent. "Stiu, dar nu se executa intr-o ora, veniti pe la mine si v-o fac la ceaun, sa vedeti cum iese", pareaza Costel, care primeste un cutit de la chef Florin. Bontea spune ca n-a inteles foarte bine mancarea si nu-i da nota de trecere! Decizia este la Scarlatescu! Cutit! Costel merge mai departe! "Yeees", striga el eliberindu-si toate emotiile!

"Cum poti, dom'ne, sa faci bani din treaba cu pompele funebre?"."Daaaa', nu-i omoooor"

Raluca Pop are 34 de ani si o firma de ... surprizaaaa ... pompe funebre. 9 ani a fost stewardesa cu o gramada de povesti. "Un baietel neinsotit a avut prima lui erectie in avion. Nu intelegea ce se intimpla, nici eu, dar l-am dus la pilot sa-i expice ca de la barbat la baiat :)))". Are umor tipa. Ar vrea sa-si deschida un restaurant micut, de 5-6 mese, pe malul marii, unde sa gateasca ea! Din ris da usor si-n plins, mai ales cind vorbeste despre drama cailor din padurea Letea! A pregatit o reteta de lup de mare cu fenicul. "Cine a gatit farfuria asta nu e bucatar profesionist, are mult unt, probabil ca vine din Franta", zice Dumitrescu, iar Scarlatescu remarca faptul ca pestele nu are sare. Bontea face misto de Florin: "a lucrat pentru tine, pai, ce faci, ai inceput sa-ti aduci ajutoare?". "Mai ia cu vin ca sa-ti placa", raspunde amuzat Dumitrescu. In camera groazei, Raluca este chiar speriata urmarind dialogul. "Cum poti domne sa faci bani din treaba cu pompele funebre?"."Daaaa', nu-i omooor", spune tipa, care-si aminteste ca l-a avut de 2 ori pe Scarlatescu intr-o cursa de linie. Incep mistourile. "Nu te-ai uitat la stewardese, Catalineee, n-ai vazut tatuajul de pe picior?" :))). Se trece la observatii. "Ai foarte multa smantana de gatit in sos, iar aceasta este corector de sos, nu ingredient ...". Suspansul tine minute bune, dar finalul este fericit!

Vezi reteta Ralucai aici: http://chefilacutite.a1.ro/retete/seabass-cu-fenicul-id142.html

"Turnul Dracula", cu 3 feluri de carne, o adaptare din popor de cind a facut armata urmatorul concurent. Un bucatar bucurestean: Stefan Dumitru, 46 de ani.

"Omul care a gatit treaba asta e soldat, iar asta e busola lui", decreteaza Scarlatescu invirtind betisorul cu ardeiul! "Are legatura cu Vlad Tepes, ca prea trage tot in teapa. Si are pensiune linga Bran", spune si Bontea, iar chef Dumitrescu are o curiozitate" "Cataline, daca ti-ar fi foame ai minca tot ce e aici?" ... Ar manca, da, asta a fost raspunsul. Farfuria nu i-a convins pre chefi. Prea mult, prea complexa povestea, prea intortocheata ... Stefan n-a trecut proba!

Tocanita cu banane nu a trecut proba

Alain Salvador a dat culoare acestui episod. Este din Camerun si a sosit in Romania acum 8 ani! Pregateste un pui cu banane. Este simpatic si vorbeste binisor romaneste! Visul lui nu e sa-si deschida un restaurant, ci un magazin de mirodenii. Ii plac aromele si culorile in bucatarie! "What the fuck is this?". Chefii au dat-o ei pe engleza :)))! "Ce mancare e asta? Poti sa rizi, ma doare la bascheti. Eu am mincat tocanita d-asta de banane", zice Scarlatescu. E barbat, african, conchide chef Florin. "Ce v-am zis, ma!", exclama el cind Alain intra in platou! Discutia este scurta, fara istoric, insa pentru Alain.

"Domnule subofiter, misiune indeplinita!

In 2012 a plecat in misiune in Afganistan, lasind acasa un copil de un an si 3 luni! Marian Tinica este militar de cariera, dar foarte pasionat de prepararea bucatelor! Tot universul sau se invirte in jurul fetitei sale, Adelina! L-au marcat lunile petrecute departe de copil si ar vrea sa se reprofileze, iar gatitul poate fi solutia!

Vezi reteta lui Marian: http://chefilacutite.a1.ro/retete/file-de-salau-cu-sos-de-capere-si-legume-id144.html

Farfuria este cu bune si rele. Sosul de capere este foarte bun, painea nu-si avea rostul etc ... Chef Florin vede mai mult lucrurile bune din farfurie, Chef Catalin nu da cutitul, iar Chef Sorin Bontea da verdictul: Marian primeste cutitele!

Mayla cea surprinzatoare!

La 24 de ani lucreaza in restaurantul parintilor. I-a mai avut in fata pe cei 3 chefi in alta emisiune si crede ca ei au ramas cu o impresie proasta despre ea, asa ca vrea sa-i impresioneze! Dupa o relatie de 8 ani, intrerupta brusc, Mayla Bucci spune ca o luase cam razna, dar pasiunea pentru bucatarie a salvat-o! A ratat 25 de minute din timpul de preparare pentru ca a uitat sa aprinda cuptorul! A preparat un tort de dovlecei cu ciocolata si aredei iute, plus sos de portocala si ghimbir! Preparatul stirneste controverse! Mayla intra cu tupeu in scena: "n-ati mancat nici negresa, nici brownie, ci tort cu dovlecei si ciocolata!". Tipa cu tatuaje pe brat si umar e indrazneata! Si vorbareata! Si trece in tura urmatoare!

Nu-i asa ca vrei sa stii care e pagina ei de facebook? Click AICI!

Noroc de 2 miliarde!

Cristian Serb are 22 de ani si deja a imbratisat meseria de bucatar! E sigur pe el, pregateste cotlete de miel cu mousse de telina si povesteste entuziasmat cum a castigat 2 miliarde la casino din intimplare! "Arata dragutel farfuria, dar nu stiu daca functioneaza cu sosul asta de fructe de padure. Mielul e gatit perfect", este parerea lui chef Sorin Bontea, care pune cutitul in stativ, semn ca raspunsul sau este DA! Chef Florin nu e convins si atmosfera se incinge! "Grasule, Scarlatescule, de cite ori aipus tu in farfurie fructe proaspete linga carne?!". Chef Florin e nervos. "Grasutule", zimbeste chef Scarlatescu incercind sa-l mai linisteasca, dar nu prea reuseste. "Bai, baiatule, treaba asta cu fructele proaspete din farfurie nu poa' sa-ti aduca un cutit"! De la Florin are un NU! "Din momentul asta incepe greul", ii da chef Catalin cutitul!

CONCURS! AloShop pune la bătaie o tigaie grill "REGIS STONE GRIDDLE PAN". Gătește ca un adevărat CHEF!... De la agonie la extaz, în ritmuri și arome țigănești! Tibor i-a dat pe spate pe cei trei chefi!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x