Antena Căutare

Chefi la cuțite, finala 2021. Gina Pistol a revenit! Cum au reacționat jurații când au văzut-o

Surpriză de zile mari pentru concurenți și pentru Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, atunci când în platou și-a făcut apariția frumoasa Gina Pistol!

Gina Pistol în platoul emisiunii „Chefi la cuțite” sezonul 9 Galerie
Chefii au fost uimiți atunci când au revăzut-o pe Gina Pistol, la „Chefi la cuțite” | Antena 1

În ediția 48 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, cei nouă semifinaliști au dat și ultima probă de gătit și apoi au așteptat cu sufletul la gură degustarea făcută de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu.

După ce s-a anunțat că cei trei concurenți din finala Chefi la cutite 2021, sezonul 9, sunt Cătălin Amarandei, Elena Matei și Narcisa Birjaru, cei trei jurați au avut parte de o surpriză de zile mari. În platoul îndrăgitului show culinar și-a făcut apariția frumoasa Gina Pistol.

Gina Pistol a revenit la Chefi la cuțite, în finala sezonului 9

După semifinală, la finalul celor trei probe de gătit care au testat din plin priceperea și imaginația celor nouă concurenți rămași în competiție, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au avut parte de un moment extrem de special, din toate punctele de vedere, în ediția 48 „Chefi la cuțite”, din sezonul 9.

Citește și: Chefi la cuțite, semifinala 2021. Ce i-a promis Elena Matei lui Rikito Watanabe, dacă ajung amândoi în semifinală

Prima dată, în bucătărie și-au făcut apariția concurenții din sezonul 9 al emisiunii Chefi la cuțite 2021, care s-au alăturat celor ajunși în finala emisiunii. Apoi, ușile s-au deschis și toți au rămas uluiți atunci când au văzut-o pe frumoasa Gina Pistol.

Cătălin Scărlătescu a îmbrățișat-o pe Gina Pistol la Chefi la cutite

Cătălin Scărlătescu a îmbrățișat-o pe Gina Pistol

Îmbrăcată într-o superbă rochie de culoare turcoaz, ce i-a pus de minune în valoare ochii albaștri, blondina a făcut senzație.

Citește și: Chefi la cuțite, finala 2021. Tensiuni între Bontea și Dumitrescu înaintea de marea finală din cauza lui Ștefan Borleanu

Acesta a fost momentul în care Cătălin Scărlătescu a fugit s-o ia imediat în brațe și toată lumea a fost mai mult decât încântată de această surpriză. Deși sarcina îi era avansată, Gina Pistol a dorit să fie alături de „simpaticii ei”, chiar și în finala Chefi la cuțite, sezonul 9.

Urmărește clipul video de mai sus din semifinala Chefi la cuțite 2021, sezonul 9, ca să descoperi tot momentul.

Despre sezonul 9 al emisiunii Chefi la cuțite de la Antena 1

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu și-au ales trei echipe puternice alături de care au luptat în battle-uri și dueluri pentru a ajunge în finala Chefi la cuțite 2021.

Sezonul 9 a fost, fără doar și poate, un spectacol gastronomic când a venit vorba de dish-urile din probele individuale, căci anul acesta s-au adunat cele mai multe punctaje de top de până acum. După probe de foc în care concurenții rămași în competiție au îndurat emoții uriașe, fanii urmează să afle cine este câștigătorul Chefi la cuțite sezonul 9, în finala îndrăgitului show culianar, difuzată pe 16 iunie 2021, de la ora 20:30, la Antena 1.

Te așteptăm pe www.a1.ro să urmărești episoadele din producția „Speak@cuțite, ca să savurezi o extra porție de imagini din show-ul tău preferat. Iată mai jos ce ai ratat în episodul anterior:

Vrei sa filetezi sau să toci ca un chef? Ia-ți acum cuțitul original „Chefi la cuțite” >>> https://a1shop.ro

Nu rata marea finală Chefi la cuțite 2021, ce va fi difuzată pe 16 iunie, de la ora 20:30, la Antena 1.

Chefi la cuțite 2021. Cine sunt finaliștii care luptă pentru marele premiu din sezonul 9... Chefi la cuțite, finala 2021. Tensiuni între Bontea și Dumitrescu înaintea de marea finală din cauza lui Ștefan Borleanu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x