Antena Căutare

Chefi la cuțite, finala 2021. Tensiuni între Bontea și Dumitrescu înaintea de marea finală din cauza lui Ștefan Borleanu

Ștefan Borleanu a stârnit disucții aprinse în bucătăria emisiunii Chefi la cuțite, în finala 2021.

Ștefan Borleanu la chefi la cuțite, sezonul 9 Galerie
Cuțitul de aur al lui Florin Dumitrescu a stârnit tensiuni în finala „CHefi la cuțite 2021 | Antena 1

După ce s-a anunțat că cei trei concurenți din finala Chefi la cuțite 2021, sezonul 9, sunt Cătălin Amarandei, Elena Matei și Narcisa Birjaru, cei trei jurați au revenit în bucătărie, fiecare alături de membrul echipei sale.

La un moment dat, între Sorin Bontea și Florin Dumitrescu au apărut tensiuni din cauza cuțitului de aur din echipa albastră, Ștefan Borleanu.

Ce a făcut Ștefan Borleanu în finala emisiunii Chefi la cuțite 2021, sezonul 9

Apoi, Irina Fodor a dezvăluit faptul că cei trei finaliști vor fi ajutați la gătit de către ceilalți concurenți din sezonul 9 al emisiunii Chefi la cuțite. Totuși, cuțitul de aur al lui Florin Dumitrescu a fost subiectul unor discuții aprinse. Se pare că acesta ar fi dat naștere unor tensiuni între liderul echipei albastre și Sorin Bontea.

„Deocamdată, bătălia se dă cu Ștefan. Ștefan, vino mai puțin în față”, a anunțat prezentatoarea emisiunii Chefi la cuțite, după ce a explicat faptul că finaliștii trebuie să își aleagă echipele alături de care vor găti, iar cuțitul de aur a făcut o mișcare ce i-a uimit pe toți.

Citește și: Chefi la cuțite, semifinala 2021. Ce i-a promis Elena Matei lui Rikito Watanabe, dacă ajung amândoi în semifinală

„În dragoste și în război nu există reguli”, a fost părerea lui Keed.

„Nu cele două fete ar fi trebuit să ajungă în semifinală. Ar fi trebuit să ajungă în finală niște oameni care au demonstrat că au muncit și că au făcut niște farfurii mișto”, a fost declarația ce le-a rănit pe Narcisa Birjaru și Elena Matei, cuțitul de aur care nu a prins un loc în finala Chefi la cuțite.

Ștefan Borleanu la „Chefi la cuțite”

Ștefan Borleanu la Chefi la cuțite 2021, în finala sezoului 9

Deși poartă tunica albastră, Ștefan Borleanu a fost abordat de Sorin Bontea pentru a-l convinge să gătească pentru Elena Matei, în finala Chefi la cuțite 2021, sezonul 9. Inițial, acesta a acceptat și a căzut astfel în cursa întinsă de Sorin Bontea. Florin Dumitrescu, în schimb, s-a întrebat cum a putut bucătarul să își trădeze echipa.

„Chef Bontea e o vulpe bătrână care mi-a întins o capcană, mi-a întins o bucată de carne pe care eu am mușcat-o ca prostul”, a mărturisit Ștefan Borleanu.

Citește și: Chefi la cuțite, finala 2021. Gina Pistol a revenit! Cum au reacționat jurații când au văzut-o

„Cumva echipa albastră trebuie divizată, toate battle-urile noastre s-au bazat pe strategie”, și-a dezvăluit Sorin Bontea strategia.

„Vreau să vă spun tuturor ceva, nu numai lui Ștefan. Acest show este despre altceva, chiar și atunci când îl privim ca pe un concurs este despre altceva. Este vorba despre gustul oamenilor, gustul personal. E adevărat că voi sunteți cei mai tehnici, dar s-a dovedit de-a lungul a 17 confruntări că oamenii de acasă, din diverse zone, domenii și medii sociale au gusturi diferite și apreciază altfel diversele dish-uri, nu așa cum ați fi așteptat voi. Elena și Narcisa nu au ajuns aici pentru că trebuiau să ajungă sau pentru că a spus producția, sau pentru că ar putea face producția ceva de genul acesta. Ele au ajuns aici, pentru că gustul lor este foarte corect, chiar dacă nu au ani de tehnică”, a fost explicația dată de Irina Fodor.

„Eu în continuare consider că farfuriile mele au avut gust”, a spus Ștefan Borleanu, convins de faptul că ar fi meritat să ajungă în finala Chefi la cuțite 2021 mai mult decât Narcisa Birjaru și Elena Matei.

Acesta a fost momentul în care Sorin Bontea a încercat să-l convingă din nou pe cuțitul de aur să i se alăture echipei sale, spre marea supărare a lui Florin Dumitrescu.

Urmărește clipul video de mai sus din semifinala Chefi la cuțite 2021, sezonul 9, ca să descoperi tot momentul.

Despre sezonul 9 al emisiunii Chefi la cuțite de la Antena 1

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu și-au ales trei echipe puternice alături de care au luptat în battle-uri și dueluri pentru a ajunge în finala Chefi la cuțite 2021.

Sezonul 9 a fost, fără doar și poate, un spectacol gastronomic când a venit vorba de dish-urile din probele individuale, căci anul acesta s-au adunat cele mai multe punctaje de top de până acum. După probe de foc în care concurenții rămași în competiție au îndurat emoții uriașe, fanii urmează să afle cine este câștigătorul Chefi la cuțite sezonul 9, în finala îndrăgitului show culianar, difuzată pe 16 iunie 2021, de la ora 20:30, la Antena 1.

Te așteptăm pe www.a1.ro să urmărești episoadele din producția „Speak@cuțite, ca să savurezi o extra porție de imagini din show-ul tău preferat. Iată mai jos ce ai ratat în episodul anterior:

Vrei sa filetezi sau să toci ca un chef? Ia-ți acum cuțitul original Chefi la cuțite >>> https://a1shop.ro

Nu rata marea finală Chefi la cuțite 2021, ce va fi difuzată pe 16 iunie, de la ora 20:30, la Antena 1.

Chefi la cuțite, finala 2021. Gina Pistol a revenit! Cum au reacționat jurații când au văzut-o... Cătălin Amarandei, Elena Matei și Narcisa Birjaru, finaliștii sezonului 9 Chefi la cuțite. Emisiunea, lider detaşat de a...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x