Antena Căutare

Chefi la cuțite, lider de audiență. În această seară, roata extremă le aduce echipelor cele mai incomode combinații de ingrediente

Ediție incendiară a show-ului culinar aseară, la Antena 1! Sorin Bontea a folosit amuleta care i-a permis schimbarea unui concurent din echipa sa cu un concurent din altă echipă.

Și tot aseară, în emisiunea Chefi la cuțite care s-a impus ca lider de audiență pe întregul interval orar, cei doi jurați Sorin Bontea și Florin Dumitrescu au dezvăluit avantajele amuletelor din cele două bombe câștigate, anunțând astfel o continuare a sezonului 11 plină de tensiune și răsturnări de situație.

Emisiunea Chefi la cuțite sezonul 11 a fost lider de audiență cu ediția 25, difuzată pe 22 mai 2023, la Antena 1

Lider incontestabil de piață, ediția Chefi la cuțite de ieri seară a ocupat primul loc în topul audiențelor pe segmentul de public comercial, înregistrând 8.5 puncte de rating și 29.2% cotă de piață. Antena 1 a înregistrat 7.9 puncte de rating și 26.4% cotă de piață. Antena 1 a obținut 9 puncte de rating și 30.1% cotă de piață. La orașe, show-ul culinar a înregistrat 7.7 puncte de rating și 21.4% cotă de piață. Chefi la cuțite s-a impus ca lider de piață și la nivel național, cu 7.3 puncte de rating și 21% cotă de piață. În minutul de aur 22:02, ediția de ieri seară Chefi la cuțite a fost urmărită de peste 1,7 milioane de telespectatori. Totodată, Antena 1 s-a impus ca lider de audiență și pe intervalul orar prime time (19:00 – 23:00), înregistrând pe segmentul de public comercial, cu vârste cuprinse între 21 și 54 de ani, 6.7 puncte de rating și 24% cotă de piață.

Citește și: Chefi la cuțite, 22 mai 2023. George Popescu s-a simțit „sabotat” de Amalia Mihart. Ce gest făcut de concurentă l-a enervat

Confruntarea culinară de ieri seară a fost una în care surprizele s-au ținut lanț încă de la început. Chef Bontea a folosit amuleta care i-a permis schimbarea unui concurent din echipa sa cu un concurent din altă echipă. Astfel, a renunțat la Mario Zahariea, alegându-l pe Daniel Dragomir, din echipa lui Chef Scărlătescu. Pe lângă schimbarea neașteptată din componența celor două tabere, în ediția de ieri a show-ului culinar cei doi jurați Sorin Bontea și Florin Dumitrescu au dezvăluit avantajele amuletelor din bombele câștigate de ei. ”Ai puterea să interzici un ingredient la alegere tuturor celorlalți participanți la proba individuală”, ”Ai puterea să oprești comunicarea verbală a trei concurenți aleși de tine la proba individuală” și ”Ai voie ca la o probă să gătești alături de echipă, să guști preparatele și să montezi alături de concurenții tăi” – acestea au fost avantajele amuletelor descoperite de Chef Bontea în bombă, cea din urmă regăsindu-se și în arsenalul dezvăluit de Florin Dumitrescu.

Citește și: Chefi la cuțite, 22 mai 2023. Luna Morgaciova a făcut o mișcare dură pentru Amalia Mihart. Ce a urmat

Pe lângă amuleta identică, Chef Dumitrescu a găsit în bomba câștigată de el două amulete cu avantajele: ”Poți reface toate echipele, aducându-le la numărul inițial, cu concurenți aleși de tine” și ”Poți schimba un concurent din echipa ta cu oricare altul din echipe adverse”. Se anunță, așadar, o continuare a sezonului 11 plină de tensiune și răsturnări de situație. După un asemenea început furtunos al ediției, a urmat un battle greu, câștigat de Chef Bontea. La finalul serii, după proba eliminatorie, farfuria cu cel mai mic punctaj i-a aparținut concurentului lui Florin Dumitrescu, Andrea Sabini, care aseară a părăsit competiția.

În această seară, planurile juraților sunt din nou date peste cap de o provocare grea: confruntarea culinară le aduce o probă în care inspirația și priceperea în bucătărie trebuie să meargă mână-n mână cu norocul. Este vorba despre roata extremă, una dintre cele mai mari temeri ale Chefilor, care le poate dicta combinații de ingrediente incomode sau de-a dreptul imposibile, diminuându-le considerabil șansele la victorie. ”E rău de tot. E de Doamne ferește!”, a reacționat Chef Bontea. ”Roata asta e atât de ciudată, pentru că este plină de surprize. Dacă ai neșansa să-ți pice 3 ingrediente care nu merg împreună, te dă peste cap”, a declarat Chef Scărlătescu. Presiunea își va spune cuvântul, astfel că în această ediție își vor face apariția și primele discuții aprinse între concurenți. Iar dacă premisele următorului battle nu erau suficient de amenințătoare, Sorin Bontea va da o nouă lovitură la bancurile de lucru ale adversarilor – care va provoca momente tensionate, dar și pline de umor. Despre ce este vorba și care dintre echipe va ieși învingătoare telespectatorii vor afla în ediția Chefi la cuțite difuzată în această seară de Antena 1 și pe AntenaPLAY, de la 20:30.

Sursa: Kantar Media

Copyright: ARMADATA S.R.L.

Date prelucrate de către departamentul Research Antena Group

Analiza este făcută pe target-urile 21-54 Urban, Urban și Național

Perioada 22 mai 2023

Chefi la cuțite, 22 mai 2023. Andrea Sabini a fost eliminat din sezonul 11. Ce reacție a avut Florin Dumitrescu... Mesajul lui Florin Borșaru după prima eliminare din echipa gri. Ce a spus despre plecarea lui Andrea Sabini de la Chefi ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x