Antena Căutare

Chefi la cuțite semifinala 2020. Ce rețete gătesc concurenții, înainte de finala „Chefi la cuțite”

A venit momentul mult așteptat pentru concurenții din semifinala emisiunii „Chefi la cuțite”, sezonul 8! Aceștia au descoperit ce rețete trebuie să gătească, înainte de marea finală a îndrăgitului show culinar.

Gina Pistol și concurenții din semifinala „Chefi la cuțite” sezonul 8 Galerie
Gina Pistol și concurenții din semifinala „Chefi la cuțite” sezonul 8

După două probe destul de deficile, cei nouă semifinaliști din sezonul 8 al îndrăgitului show culinar au așteptat să descopere ce surpriză li se pregătește.

Concurenții sunt extrem de emoționați și așteaptă cu sufletul la gură detalii despre probă, fiindcă de această misiune depinde cine prinde un loc în finală și cine părăsește competiția.

Ce gătesc concurenții în a treia probă din semifinala „Chefi la cuțite”, sezonul 8

În semifinala emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au primit fiecare un meniu cu următoarele preparate:

  • Mușchi de vită cu reducție de vin roșu și cimbru verde, hribi proaspeți, cartofi noi, edamame și spanac
  • Piept de curcan marinat cu sos teriyaki, piure de țelină și legume tempura
  • Piept de pui umplut cu brânză feta și spanac, sos de ardei copți, morcovi, broccoli și roșii cherry
  • File de somon la grătar, sos olandez, ciuperci oyster și conopidă gratinată
  • Piept de rață cu sos de merișoare și miere, ceapă echalotte, sparanghel și baby morcovi
  • Cortlet de berbecuț cu sos de vin de Porto și ierburi aromate, cartofi fondanți, piure de mazăre și chipsuri de păstârnac
  • Mușchiuleț de porc cu cartofi Dauphinoise și ratatouille de legume
  • File de lup de mare cu risotto limone și spicy broccoli

Apoi, aceștia au fost rugați să își aleagă o mâncare pe care doresc s-o servească și care urmează să fie pregătită de câte tre concurenți, individual.

citește și: Paul Maxim, dezvăluire neașteptată despre Roxana Blenche, chiar înainte de finala „Chefi la cuțite”

„Sper ca chefii să fie temperați astăzi și să aleagă niște preparate mai ușoare, ca să fie mai ușor pentru toată lumea”, a dezvăluit Cătălin Rizea, extrem de emoționat, în timp ce aștepta să descopere ce mâncăruri au ales Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, pentru a treia probă din semifinala „Chefi la cuțite”, sezonul 8.

„Simpaticilor, v-am lăsat destul timp să vă gândiți. Aștept să primesc comanda”, a anunțat Gina Pistol, revenită în platoul îndrăgitului show culinar. Acesta a fost momentul în care Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au anunțat ce rețete vor să le fie servite.

Desigur, decizia nu a fost una simplă și fiecare chef a studiat atent „problema”.

Jurații din semifinala „Chefi la cuțite” sezonul 8

Jurații din semifinala „Chefi la cuțite” sezonul 8

„A fost un moment din ăsta în care a trebuit să mă gândesc foarte, foarte bine și să iau cea mai bună decizie de moment. Farfuria pe care o aleg să le pună în evidență calitățile culinare mai mult decât dezavantajele. Meritau asta mai mult decât să-i încurc”, a mărturisit Florin Dumitrescu.

citește și: Adrian Luca, accident periculos în ultima probă de gătit! Ce a pățit concurentul ajuns în semifinala „Chefi la cuțite”, sezonul 8

Apoi, frumoasa Gina Pistol a luat cele trei meniuri și a anunțat ce preparate și-au ales Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, spre marea surpriză a celor nouă concurenți rămași în competiție.

Gina Pistol și concurenții din semifinala „Chefi la cuțite” sezonul 8

Gina Pistol și concurenții din semifinala „Chefi la cuțite” sezonul 8

În a treia probă din semifinala emisiunii „Chefi la cuțite” sezonul 8, trei bucătari vor gătim mușchi de vită cu reducție de vin roșu și cimbru verde, hribi proaspeți, cartofi noi, edamame și spanac, trei vor face file de lup de mare cu risotto limone și spicy broccoli și alți trei vor pregăti cortlet de berbecuț cu sos de vin de Porto și ierburi aromate, cartofi fondanți, piure de mazăre și chipsuri de păstârnac.

citește și: Cine sunt cei trei finaliști din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”

„Scopul meu nu este să-i pun la o încercare și mai grea, și mai mare. Scopul meu este să îi ajut pe toți nouă să demonstreze că au ajuns în semifinală pe merit. Așa că trebuie să le ridic nivelul, dar un nivel pe care să-l poată face”, a mai explicat Florin Dumitrescu.

Apoi, frumoasa Gina Pistol și-a făcut apariția în bucătărie și a anunțat comenzile! Sorin Bontea a optat pentru mușchiul de vită și rețeta urmează să fie pregătită de Cristian Boca, Paul Maxim și Cătălin Rizea.

citește și: Ce greșeală a făcut Roxana Blenche, înainte de finala „Chefi la cuțite”

Florin Dumitrescu a ales fileul de lup de mare, iar farfurie va fi pregătită de Ionuț Belei, Adrian Luca și Roxana Blenche.

Cotletele de berbecuț alese de Cătălin Scărlătescu vor fi gătite de Maria Șandru, Andrei Hîncu (Kani) și Claudia Radu.

Urmărește marea finală a emisiunii „Chefi la cuțite” sezonul 8 miercuri, 16 decembrie, de la ora 20:30, la Antena 1.

Chefi la cuțite semifinala 2020. Ce probă de restaurant au primit semifinaliștii, înainte de marea finală... Chefi la cuțite semifinala 2020. Paul Maxim, dezvăluire neașteptată despre Roxana Blenche, chiar înainte de finală...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x