Antena Căutare

Chefi la cuțite semifinala 2020. Florin Dumitrescu, în lacrimi în semifinala „Chefi la cuțite”! Ce l-a emoționat

Moment extrem de emoționant în ediția 42 din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”! Concurenții l-au putut vedea pe Florin Dumitrescu în lacrimi.

Florin Dumitrescu în semifinala din sezonul 8 „Chefi la cuțite” Galerie
Florin Dumitrescu în semifinala din sezonul 8 „Chefi la cuțite”

Momente spectaculoase în ediția 42 din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”! Nouă concurenți au trecut prin prima probă de foc, pentru a demonstra că merită un loc în marea finală.

O premieră în istoria îndrăgitului show culinar este faptul că Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu au fiecare câte trei concurenți în semifinală! Fiecare speră acum să pună mâna pe marele trofeu.

Florin Dumitrescu a izbucnit în lacrimi în semifinala emisiunii „Chefi la cuțite”, seoznul 8

În prima probă de gătit din „Chefi la cuțite”, concurenții au tras la sorți câte un bilețel și au primit sarcina de-a pregăti una dintre cele trei farfurii gătite de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu.

citește și: Gina Pistol, într-o rochie uluitoare de prințesă, în semifinala din sezonul 8 „Chefi la cuțite”! Cum a apărut vedeta

Florin Dumitrescu, în semifinala sezonului 8 „Chefi la cuțite”

Florin Dumitrescu, în semifinala sezonului 8 „Chefi la cuțite”

Fiecare concurent a dat tot ce a avut mai bun. La finalul probei, concurenții au avut parte de o surpriză de zile mari! Aceștia au primit mesaje emoționante de la rude și cei dragi și acesta a fost momentul în care Florin Dumitrescu a izbucnit în lacrimi!

citește și: Kani (Andrei Hîncu) de la „Chefi la cuțite” și-a făcut o schimbare neașteptată de look! Cum a apărut

Se pare că ceea ce l-a atins atât de tare pe Florin Dumitrescu, juratul emisiunii „Chefi la cuțite”, a fost mesajul transmis de fiul Mariei Șandru. Puștiul i-a dezvăluit mamei sale cât de mult îi lipsește și concurenta a izbucnit în lacrimi.

Fire sensibilă, nici Florin Dumitrescu nu s-a putut abține și i-au dat lacrimile, dezvăluind că atunci când vine vorba despre copii, totul se schimbă! Ce a mărturisit acesta și ce detalii au ieșit la iveală despre familia sa? Află totul urmărind clipul video de mai sus.

Urmărește marea finală a emisiunii „Chefi la cuțite” sezonul 8 miercuri, 16 decembrie, de la ora 20:30, la Antena 1.

Chefi la cuțite semifinala 2020. Roxana Blenche are o soră superbă! Cum arată Alexandra și ce mesaj i-a transmis... Chefi la cuțite semifinala 2020. Reuniune emoționantă în semifinala „Chefi la cuțite”! Cine a intrat în bucătărie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x