Antena Căutare

Chefi la cuțite semifinala 2020. Gina Pistol, într-o rochie uluitoare de prințesă! Cum a apărut vedeta

Nouă concurenți au reușit să ajungă în semifinala emisiunii „Chefi la cuțite”, sezonul 8. Aceștia au avut parte de o surpriză uriașă atunci când frumoasa Gina Pistol și-a făcut apariția într-o rochie de prințesă.

Gina Pistol și-a făcut apariția într-o rochie de prințesă, în semifinala „Chefi la cuțite” 2020 Galerie
Gina Pistol și-a făcut apariția într-o rochie de prințesă, în semifinala „Chefi la cuțite” 2020

Nu mai este o noutate faptul că frumoasa Gina Pistol a reușit, de-a lungul a peste patruzeci de ediții, să ne surprindă cu ținutele alese. În sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite” ne-am convins încă o dată de faptul că vârsta este doar o cifră în buletin pentru vedeta de la Antena 1.

Recent, Gina Pistol a împlinit frumoasa vârstă de 40 de ani, dar aceasat reușește să atragă atenția celor din jur ori de câte ori își face apariția în bucătăria îndrăgitului show culinar „Chefi la cuțite”.

Gina Pistol și-a făcut apariția într-o rochie de prințesă, în semifinala „Chefi la cuțite” 2020

În ediția 42 din sezonul 8 „Chefi la cuțite”, cei nouă concurenți care au ajuns în semifinală s-au reîntâlnit în bucătărie pentru a descoperi ce probe de foc au fost pregătite pentru ei.

citește și: Florin Dumitrescu, în lacrimi în semifinala „Chefi la cuțite”! Ce l-a emoționat

Vă reamintim că, în semifinala sezonului 8 „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea luptă alături de Adrian Luca, Maria Șandru și Ionuț Belei. În echipa lui Florin Dumitrescu au rămas Andrei Hîncu (zis și Kani), Claudia Radu și Roxana Blenche. Cătălin Scărlătescu, în schimb, luptă alături de cuțitul său de aur, Cristian Boca, și de alți doi concurenți talentați: Cătălin Rizea și Paul Maxim.

Gina Pistol și-a făcut apariția într-o rochie de prințesă, în semifinala „Chefi la cuțite” 2020

Gina Pistol și-a făcut apariția într-o rochie de prințesă, în semifinala „Chefi la cuțite” 2020

Un moment savuros a fost atunci când Kani (Andrei Hîncu) l-a surprins pe mentorul său, Florin Dumitrescu, liderul echipei cu buline, cu un look complet schimbat. Pentru că este vorba despre o ocazie specială, tânărul și-a luat o pălărie nouă!

citește și: Roxana Blenche de la „Chefi la cuțite” are o soră superbă! Cum arată Alexandra și ce mesaj i-a transmis

Și, în timp ce discutau și încercau să își țină în frâu emoțiile, iată că ușile s-au deschis și și-a făcut apariția frumoasa Gina Pistol, într-o superbă rochie demnă de o prințesă.

citește și: Kani (Andrei Hîncu) de la „Chefi la cuțite” și-a făcut o schimbare neașteptată de look! Cum a apărut

Așa cum era de așteptat, reacția celor trei jurați a fost una pe măsură și toți cei prezenți în bucătărie au încercat să ghicească ce mesaj transmite rochia de culoare lila a îndrăgitei prezentatoare.

Urmărește marea finală a emisiunii „Chefi la cuțite” sezonul 8 miercuri, 16 decembrie, de la ora 20:30, la Antena 1.

Chefi la cuțite semifinala 2020. Kani (Andrei Hîncu) și-a făcut o schimbare neașteptată de look! Cum a apărut... Chefi la cuțite semifinala 2020. Semifinala sezonului 8, unică în istoria emisiunii „Chefi la cuțite”. Ce a dezvăluit Gi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x