Antena Căutare

Chefi la cuțite semifinala 2020. Roxana Blenche are o soră superbă! Cum arată Alexandra și ce mesaj i-a transmis

Roxana Blenche este una dintre cele mai apreciate concurente din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”, dar puțini sunt cei care știu ce soră frumoasă are aceasta! Cum arată Alexandra Blenche și ce mesaj i-a transmis, în semifinală?

Roxana Blenche, în sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite” Galerie
Roxana Blenche, în sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”

În ediția 42 din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”, nouă concurenți trec prin probe de foc pentru a demonstra că merită un loc în marea finală.

O premieră în istoria îndrăgitului show culinar este faptul că Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu au fiecare câte trei concurenți în semifinală!

Cum arată Alexandra, sora concurentei Roxana Blenche din sezonul 8 „Chefi la cuțite”

În prima probă de gătit din semifinală, concurenții au tras la sorți un bilet și au fost nevoiți să reproducă una dintre cele trei farfurii pregătite de Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu. Misiunea nu a fost una tocmai simplă, dar fiecare a încercat să dea tot ce a putut mai bun pentru a impresiona.

citește și: Gina Pistol, într-o rochie uluitoare de prințesă, în semifinala din sezonul 8 „Chefi la cuțite”! Cum a apărut vedeta

Fiecare concurent a primit lista cu ingrediente și a urmat apoi un scurt moment de „studiu”. Semifinaliștii au încercat să descopere cum trebuie gătit totul, pentru a obține o notă cât mai mare.

Timpul alocat gătitului a fost de șaizeci de minute și apoi fiecare și-a așezat preparatul pe bandă, sperând că juriul va fi impresionat.

Roxana Blenche în sezonul 8 „Chefi la cuțite”

Roxana Blenche în sezonul 8 „Chefi la cuțite”

Sorin Bontea luptă alături de Adrian Luca, Maria Șandru și Ionuț Belei. În echipa lui Florin Dumitrescu au rămas Andrei Hîncu (zis și Kani), Claudia Radu și Roxana Blenche. Cătălin Scărlătescu, în schimb, luptă alături de cuțitul său de aur, Cristian Boca, și de alți doi concurenți talentați: Cătălin Rizea și Paul Maxim.

citește și: Kani (Andrei Hîncu) de la „Chefi la cuțite” și-a făcut o schimbare neașteptată de look! Cum a apărut

De data aceasta, în semifinala sezonului 8 „Chefi la cuțite”, Ilona Brezoianu, Dan Badea, Anca Sigartău, Cristi Iacob, Andrei Ciobanu și Ionuţ Rusu au degustat și au analizat atent preparatele, încercând să jurizeze cât mai bine rețetele pregătite de concurenții din semifinala emisiunii „Chefi la cuțite”, sezonul 8.

citește și: Florin Dumitrescu, în lacrimi în semifinala „Chefi la cuțite”! Ce l-a emoționat

Apoi, înainte de a doua probă de gătit, concurenții au avut parte de momente emoționante și de mesaje transmise de cei dragi. Acesta a fost și momentul în care toți au descoperit cum arată Alexandra, sora îndrăgitei concurente Roxana Blenche.

Urmărește marea finală a emisiunii „Chefi la cuțite” sezonul 8 miercuri, 16 decembrie, de la ora 20:30, la Antena 1.

Chefi la cuțite semifinala 2020. Cea mai emoționantă probă! Ce surpriză au trăit concurenții în semifinală... Chefi la cuțite semifinala 2020. Florin Dumitrescu, în lacrimi în semifinala „Chefi la cuțite”! Ce l-a emoționat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x