Antena Căutare

Chefi la cuțite semifinala 2020. Surpriză uriașă în a treia probă de gătit! Ce decizie trebuie să ia chefii

Surpriză de proporții în semifinala emisiunii „Chefi la cuțite”, sezonul 8. Cătălinn Scărlătescu, Florin Dumitrescu și Sorin Bontea au fost luați prin surprindere de Gina Pistol, înainte de cea de-a treia probă de gătit.

Gina Pistol la „Chefi la cuțite”, sezonul 8 Galerie
Gina Pistol la „Chefi la cuțite”, sezonul 8

De data aceasta, cei nouă concurenți ajunși în semifinala emisiunii „Chefi al cuțite” sezonul 8 au revenit în bucătărie și așteaptă cu sufletul la gură să descopere ce probă le-a pregătit frumoasa Gina Pistol.

„Pe de-o parte simt o ușurare. Simt bucurie fiindcă sunt mulțumit de tot ce am făcut în probele anterioare, dar totuși încă mai am butoiul ăla de emoții cu mine. Încă e o stare pe care nu o pot descrie, acum ai emoții foarte multe, abia poți să respiri de emoții, apoi îți revii, apoi iar ei emoții. Treci de la o stare la alta. Oricum e senzațional tot ce se întâmplă”, a dezvăluit Cătălin Rizea, extrem de emoționat.

Ce trebuie să facă Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu în a treia proba de gătit din semifinala „Chefi la cuțite”

De data aceasta însă, Cătălinn Scărlătescu, Florin Dumitrescu și Sorin Bontea nu s-au mai aflat în bucătăria emisiunii „Chefi la cuțite”, ci la masa jurizării, o situație ce i-a luat, de altfel, prin surprindere.

citește și: Paul Maxim, dezvăluire neașteptată despre Roxana Blenche, chiar înainte de finala „Chefi la cuțite”

„A treia probă ne bagă în platou. E prima dată când se întâmplă asta”, a zis Sorin Bontea, extrem de nerăbdător să descopere ce urmează să se întâmple în a treia proba din semifinala emisiunii „Chefi la cuțite”, sezonul 8.

Sorin Bontea, în semifinala emisiunii „Chefi la cuțite”, sezonul 8

Sorin Bontea, în semifinala emisiunii „Chefi la cuțite”, sezonul 8

La un moment dat, frumoasa Gina Pistol și-a făcut apariția în platoul îndrăgitului show culinar de la Antena 1 și a dat o veste la care nimeni nu s-ar fi așteptat.

citește și: Ce greșeală a făcut Roxana Blenche, înainte de finala „Chefi la cuțite”

„Ce faceți, chefi”? Trebuie să vă distrați, trebuie să vă relaxați. Este prea mare tensiunea în partea cealaltă și nu vreau să vă duc acolo. Vreau să vă alint, să vă răsfăț. A fost un sezon lung și greu, așa că vreau să vă dau ceva bun de mâncare. Așa, după gustul vostru. Va trebui să vă alegeți. Am o singură condiție: trebuie să vă alegeți lucruri diferite”, a anunțat Gina Pistol, în timp ce a înmânat meniuri pentru Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu.

„E un meniu! Foarte tare!”, a exclamat Sorin Bontea.

citește și: Cine sunt cei trei finaliști din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”

„Ia uite ce surpriză! Noi, chefii, primim meniuri! Mă duc să-mi iau ochelarii”, a zis Cătălin Scărlătescu, bucuros și nerăbdător să studieze meniul.

„Voi trebuie să vă comandați fiecare altceva din meniu. Trei dintre ei vor primi fiecare fel comandat de voi. Vă las să vă gândiți, dragilor”, a mai adăugat frumoasa Gina Pistol.

„Practic, noi comandăm un fel din meniu. Concurenții trag la sorți și trei dintre ei pregătesc ce am ales fiecare. Mi se pare foarte tare, foarte misto. Concurenții vor găti special pentru noi”, a zis Sorin Bontea, extrem de încântat de această ultimă probă din semifinala emisiunii „Chefi la cuțite”, sezonul 8.

Urmărește marea finală a emisiunii „Chefi la cuțite” sezonul 8 miercuri, 16 decembrie, de la ora 20:30, la Antena 1.

Chef Florin Dumitrescu explică de ce a izbucnit în lacrimi la televizor: „Nu este o rușine să plângi"... Chefi la cuțite semifinala 2020. Ce probă de restaurant au primit semifinaliștii, înainte de marea finală...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x