Antena Căutare

Chefi la cuțite semifinala 2020. Ultima bandă i-a emoționat pe Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu! Ce au dezvăluit

Surpriză uriașă în semifinala emisiunii „Chefi la cuțite”, sezonul 8. Cele șaizeci de minute alocate gătitului s-au scurs rapid și concurenții și-au pus farfuriile pe bandă, pentru ultima oară.

Jurații emisiunii „Chefi la cuțite”, sezonul 8 Galerie
Jurații emisiunii „Chefi la cuțite”, sezonul 8

În a treia și ultima probă din semifinala emisiunii „Chefi la cuțite” sezonul 8, concurenții au primit sarcina de-a găti o farfurie cu adevărat specială.

De data aceasta, fiecare semifinalist a tras la sorți un bilețel, pe care era scris numele unuia dintre jurați. În funcție de rezultat, fiecare a primit sarcina de-a găti rețeta aleasă de juratul în cauză.

Bandă cu emoții uriașe în a treia probă din semifinala emisiunii „Chefi la cuțite”, sezonul 8

Sorin Bontea și-a exprimat dorința de-a savura niște mușchi de vită, iar cei care au gătit această rețetă au fost Cristian Boca, Paul Maxim și Cătălin Rizea. Florin Dumitrescu a optat pentru lup de mare, iar rețeta a fost o adevărată provocare pentru Ionuț Belei, Adrian Luca și Roxana Blenche. Cotletele de berbecuț alese de Cătălin Scărlătescu au fost gătite de Maria Șandru, Andrei Hîncu (Kani) și Claudia Radu.

citește și: Paul Maxim, dezvăluire neașteptată despre Roxana Blenche, chiar înainte de finala „Chefi la cuțite”

La finalul celor șaizeci de minute alocate gătitului, concurenții au așezat cu multă grijă farfuriile pe bandă și au sperat că vor reuși să-i impresioneze pe Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu.

Jurații emisiunii „Chefi la cuțite”, sezonul 8

Jurații emisiunii „Chefi la cuțite”, sezonul 8

„Du-te, bandă, te rog, du-te ușor și mergi până la chefii noștri. Lasă-le acolo farfuriile, să stea liniștiți, să le jurizeze corect, să nu fie nervoși și să ne dea note pe merit. Și cel mai bun să ajungă în finală”, a mărturisit Cătălin Rizea, extrem de emoționat, dar fericit că a reușit să treacă peste toate cele trei probe din semifinală cu bine.

citește și: Adrian Luca, accident periculos în ultima probă de gătit! Ce a pățit concurentul ajuns în semifinala „Chefi la cuțite”, sezonul 8

Urmărește marea finală a emisiunii „Chefi la cuțite” sezonul 8 miercuri, 16 decembrie, de la ora 20:30, la Antena 1.

Chefi la cuțite semifinala 2020. Adrian Luca, accident periculos în ultima probă de gătit! Ce a pățit... Chefi la cuțite semifinala 2020. Surpriză uriașă la ultima degustare! Ce farfurie l-a impresionat pe Cătălin Scărlătescu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x