Antena Căutare

Chefi la cuțite, semifinala 2021. Chefii au degustat preparatele din ultima probă. Ce farfurie i-a impresionat din plin

După cea de-a treia probă de gătit din semifinala „Chefi la cuțite” 2021, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au degustat farfuriile și au avut parte de surprize.

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu degustand farfuriile din semifinala „Chefi la cuțite” Galerie
Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au degustat farfuriile din ultima probă a semifinalei „Chefi la cuțite” 2021 | Antena 1

Nouă concurenți au reușit să ajungă în semifinala emisiunii „Chefi la cuțite”. După zeci de battle-uri și dueluri dificile, aspiranții la un loc în finală au trecut prin trei probe de gătit ce au adus porții generoase de emoții.

Ce au descoperit Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu la degustarea din semifinala Chefi la cuțite 2021

În ediția trecută, la prima probă de gătit din semifinală, concurenții au adus gustul copilăriei în farfurii și au încercat să demonstreze fie că știu să facă mâncăruri folosind tehnici complexe de gătit, fie că și rețetele tradiționale, simple, merită să primească un punctaj mare. Apoi, la a doua probă din semifinala „Chefi la cuțite”, bucătarii au făcut rețete care au avut la bază ciocolata.

Acum, în ediția 48 din sezonul 9 al îndrăgitului show culinar, semifinaliștii au pregătit câte un signature dish. La final, farfuriile au fost așezate pe bandă și acesta a fost momentul în care concurenții au trăit un moment cu totul și cu totul special.

Banda de foc a început să meargă și Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au ridicat cloșurile și au degustat cu multă atenție rețetele, analizând nu doar aspectul, ci și gustul.

Unele farfurii au reușit însă să iasă imediat în evidență și să impresioneze din plin pe cei trei jurați.

„Oamenii ăștia și-au depășit foarte mult condiția, farfuriile arată foarte bine”, au fost de părere chefii, care au apreciat din plin faptul că farfuriile concurenților s-au ridicat la un nivel neașteptat de înalt.

Urmărește clipul video de mai sus din semifinala „Chefi la cuțite” 2021, sezonul 9, ca să descoperi tot momentul.

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu și-au ales trei echipe puternice alături de care au luptat în battle-uri și dueluri pentru a ajunge în finala „Chefi la cuțite” 2021.

Sezonul 9 a fost, fără doar și poate, un spectacol gastronomic când a venit vorba de dish-urile din probele individuale, căci anul acesta s-au adunat cele mai multe punctaje de top de până acum. După probe de foc în care concurenții rămași în competiție au îndurat emoții uriașe, fanii urmează să afle cine este câștigătorul „Chefi la cuțite” sezonul 9, în finala îndrăgitului show culinar, difuzată pe 16 iunie 2021, de la ora 20:30, la Antena 1.

Miza este mare și pentru Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, fiindcă chef-ul câștigător se va alege cu o statuie specială. Concurenții rămași în competiție înfruntă emoții uriașe, căci mai e puțin până se va alege câștigătorul „Chefi la cuțite” sezonul 9.

Vezi edițiile integrale pe AntenaPlay!​

Produsele „Chefi la cuțite” sunt aici pentru tine: https://a1shop.ro

Nu rata marea finală „Chefi la cuțite” 2021, ce va fi difuzată pe 16 iunie, de la ora 20:30, la Antena 1.

Chefi la cuțite, semifinala 2021. Ultima bandă din acest sezon a pornit! Cum arată farfuriile concurenților... Chefi la cuțite 2021. Cine sunt finaliștii care luptă pentru marele premiu din sezonul 9...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x