Antena Căutare

Chefi la cuțite, semifinala 29 noiembrie 2022. Gina Pistol nu și-a putut ascunde lacrimile. Ce i-a anunțat pe semifinaliști

În semifinala sezonului 10 Chefi la cuțite, de pe 29 noiembrie 2022, Gina Pistol nu și-a mai putut ascunde lacrimile. Prezentatoarea TV s-a abținut cu greu să nu plângă la mulțumirile concurenților.

colaj foto cu gina pistol, flori, oxi si alti concurenti de la chefi la cutite sezonul 10 Galerie
Concurenții au avut parte de o surpriză în semifinala emisiunii Chefi la cuțite sezonul 10, de la Antena 1 | Antena 1

Semifinala sezonului 10 Chefi la cuțite a început cu o mulțime de emoții și surprize. Telespectatorii și concurenții au rămas fără cuvinte atunci când Gina Pistol și-a făcut apariția în platoul emisiunii.

Prezentatoarea TV a atras atenția tuturor cu o rochie spectaculoasă, demnă de această etapă a show-ului culinar. De altfel, situația a luat o întorsătură emoționantă atunci când echipele și-au exprimat sentimentele față de chefi și Gina Pistol.

Vedeta nu și-a mai putut ascunde lacrimile la auzul cuvintelor frumoase. Mai mult decât atât, aceasta a încercat să țină un discurs, însă emoțiile au copleșit-o.

Citește și: Chefi la cuțite, 28 noiembrie 2022. Titus Antonescu și Mădălina Crețan au fost eliminați. Cine sunt semifinaliștii sezonului 10

„Sunt foarte mândră de voi! M-am emoționant. (...) Mă bucur tare mult că v-am avut în această aventură minunată. Un sezon de nota 10 Chefi la cuțite. Sunteți minunați, dragii mei”, a mărturisit Gina Pistol cu lacrimi în ochi.

„Vine lacrima”, a precizat chef Florin Dumitrescu.

Ce dezvăluiri au făcut concurenții în semifinala de pe 29 noiembrie 2022, la scurt timp de la anunțul făcut de Gina Pistol

Presiunea semifinalei, dorul de casă și de familie s-au simțit puternic în rândul semifinaliștilor. Aceștia au vorbit cu emoții despre experiența pe care o trăiesc în aceste clipe tensionate, dar foarte frumoase.

„Nu am idee absolut deloc ce o să fie astăzi. Am avut o mulțime de gânduri. Soția este fanul meu numărul 1. Deci ea m-a înscris și îmi pare atât de rău că nu e lângă mine. Noroc cu tehnologia din ziua de astăzi că altfel nu știu ce făceam. Mi-e foarte dor de ei, iar soția mea e mândră de mine. Eu nu mă așteptam să ajung până aici.”, a dezvăluit Gabriel Drăgușanu.

Citește și: Chefi la cuțite, 28 noiembrie 2022. Chefii au avut o surpriză la degustarea preparatelor de la duel. Ce au găsit sub un cloș

„Astăzi o să fim pentru ultima oară cu chefii alături de noi. E o stare care te copleșește. Până acum m-am ținut tare, nu mai plâng. (...) Pe mine chiar mă sperie, am niște trăiri...îmi e frică de semifinala asta. De partea emotivă a lucrurilor, o să fie o nebunie”, a mai adăugat Raluca Todea vizibil emoționată.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 10 Chefi la cuțite

Telespectatorii au parte de o formulă unică în sezonul 10 Chefi la cuțite deoarece este pentru prima oară când show-ul culinar are două prezentatoare, Gina Pistol și Irina Fodor.

Irina Fodor a prezentat primele ediții ale emisiunii, iar Gina a revenit în edițiile ulterioare, însoțindu-i pe concurenți și jurați până în finală. Printre noutățile care fac competiția și mai savuroasă se numără și decorurile schimbate în toate zonele de desfășurare, dar și jocurile din culise, care acum devin adevărate întreceri cu o miză foarte importantă pentru jurați.

Totodată, fiind vorba despre sezonul care sărbătorește un deceniu de succes al celor trei Chefi, invitații speciali nu vor lipsi – vizita lui Martin Jordan, sosia lui Gordon Ramsay a fost doar unul dintre cele mai așteptate momente ale acestui sezon.

Urmărește sezonul 10 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPlay.

Bătălia continuă! Nu rata Marea Finală a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 10, difuzată pe 1 Decembrie, de la ora 20:30, la Antena 1!

Mesajul lui Titus Antonescu după ce a părăsit competiția Chefi la Cuțite. Ce le-a transmis celor trei chefi, înainte de ... Chefi la cuțite, semifinala 29 noiembrie 2022. Concurenții au primit mesaje de încurajare de la cei dragi. Cum au reacți...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x