Antena Căutare

Chefi la cuțite, semifinala 30 noiembrie 2022. Gina Pistol, veste neașteptată despre ultima probă. Ce a anunțat prezentatoarea TV

Gina Pistol a pășit în platoul emisiunii cu o veste neașteptată despre ultima probă din semifinala sezonului 10 Chefi la cuțite, de pe 30 noiembrie 2022. Concurenții au fost surprinși când au aflat ce trebuie să facă.

colaj foto cu gina pistol si concurenti de la chefi la cutite sezonul 10, de la antena 1 Galerie
În semifinala Chefi la cuțite sezonul 10, concurenții au trecut prin trei probe de gătit | Antena 1

Lupta pentru premiul cel mare nu se termină aici! Semifinaliștii mai au de trecut o probă până în finala sezonului 10 Chefi la cuțite. Emoțiile au început să își spună cuvântul când Gina Pistol a revenit în platoul emisiunii pentru a da detalii despre ultima etapă a semifinalei.

Concurenții rămași în competiție au așteptat cu nerăbdare veștile prezentatoarei TV.

Citește și: Chefi la cuțite, semifinala 29 noiembrie 2022. Concurenții s-au revăzut cu persoanele dragi. Ce a urmat în platou: „Mama mia!”

„A mai rămas un pas, dar este cel mai important pas. Bănuiesc că fiecare dintre voi își dorește să se vadă în finală. Și nu în orice finală, ci în finala sezonului 10. Dragii mei, nu vreau să o mai lungesc pentru că sunteți obosiți. Știți deja ce probă aveți pentru că v-am spus-o de data trecută.”, a mărturisit Gina Pistol.

Care este ultima probă din semifinala sezonului 10 Chefi la cuțite, de pe 30 noiembrie 2022

Concurenții au primit o nouă provocare la ultima probă din semifinala sezonului 10 Chefi la cuțite, de pe 30 noiembrie 2022. Aceștia au ca temă signature dish și trebuie să facă două farfurii în 60 de minute.

„Aici cred că fiecare ar trebui să se concentreze și să dea cam tot. Cred că e momentul! O să încerc să mă orientez spre ceva cu pește. Nu vreau să fiu modest, dar nici să mă laud. Eu aș vrea să fac ceva cu care să impresionez”, a spus Adrian Stroe, după anunțul făcut de Gina Pistol.

Semifinaliștii au avut ocazia să intre în cămară pentru a se gândi la preparatul pe care urmează să-l facă.

Citește și: Chefi la cuțite, semifinala 29 noiembrie 2022. Ce au gătit concurenții. Când au privit farfuriile, chefii au trăit o surpriză mare

„Simpaticilor, ultima probă, ultimul pas! Jurizează cei trei chefi. Gustă și dau note pentru ultima oară în acest sezon. Așa că, stingeți-le lumina pentru ultima oară. 2 farfurii, 60 de minute, signature dish, acum!”, i-a încurajat Gina Pistol pe semifinaliști.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 10 Chefi la cuțite

Telespectatorii au avut parte de o formulă unică în sezonul 10 Chefi la cuțite deoarece este pentru prima oară când show-ul culinar are două prezentatoare, Gina Pistol și Irina Fodor.

Irina Fodor a prezentat primele ediții ale emisiunii, iar Gina a revenit în edițiile ulterioare, însoțindu-i pe concurenți și jurați până în finală. Printre noutățile care fac competiția și mai savuroasă se numără și decorurile schimbate în toate zonele de desfășurare, dar și jocurile din culise, care acum devin adevărate întreceri cu o miză foarte importantă pentru jurați.

Totodată, fiind vorba despre sezonul care sărbătorește un deceniu de succes al celor trei Chefi, invitații speciali nu vor lipsi – vizita lui Martin Jordan, sosia lui Gordon Ramsay a fost doar unul dintre cele mai așteptate momente ale acestui sezon.

Urmărește sezonul 10 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPlay.

Bătălia continuă! Nu rata Marea Finală a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 10, difuzată pe 1 Decembrie, de la ora 20:30, la Antena 1!

Chefi la cuțite, semifinala 30 noiembrie 2022. Concurenții din sezonul 9 au jurizat farfuriile semifinaliștilor. Ce au z... Chefi la cuțite, semifinala 30 noiembrie 2022. Mădălina Cafadaru, gestul care a enervat-o pe Oxi (Roxana Crudu). Ce a fă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x