Antena Căutare

Bătălie de zile mari, cu găluște și accidentări la degete! Cine a câștigat amuleta norocoasă de la „Chefi la cuțite”

Chef Florin Dumitrescu, chef Cătălin Scărlătescu și chef Sorin Bontea au ajuns la o nouă bătălie culinară, în cea de-a șaptea ediție a emisiunii „Chefi al cuțite”! De data aceasta, miza a fost una de zile mari!

Chef Florin Dumitrescu, chef Cătălin Scărlătescu și chef Sorin Bontea au ajuns la o nouă bătălie culinară, în cea de-a șaptea ediție a emisiunii „Chefi al cuțite”! De data aceasta, miza a fost una de zile mari!

Frumoasa Gina Pistol și-a făcut apariția în bucătărie și i-a anunțat pe cei trei jurați ai emisiunii că, de data aceasta, amuleta pusă în concurs chiar are puteri speciale pentru cel care o va câștiga: va putea anula o altă amuletă! Dacă Bontea a adunat deja trei amulete, Chef Florin Dumitrescu se poate lăuda doar cu două avantaje, în timp ce Cătălin Scărlătescu a reușit să câștige o singură amuletă. Cine va învinge de data aceasta?

Jurizarea va fi făcută de celebrul Chef Alexandru Iacob, iar verdictul său va aduce și o victorie importantă.

Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu au intrat în bucătărie și au primit sarcina de a găti găluște! Chef Florin a ales o super rețetă de găluște de pește, în timp ce Scărlătescu a mizat pe o porție de gomboți într-o variantă inedită, cu zmeură. Bontea, în schimb, a mers pe un preparat chinezesc, adică o rețetă de găluște umplute!

La final, Chef Alexandru Iacob a decis că Bontea a gătit cel mai bine, chiar dacă și-a tăiat degetul și astfel s-a accidentat! Iată mai jos jurizarea făcută de acesta:

După 30 de ani de aeronautică militară, italianul Carlo i-a dat gata pe chefi cu povestea sa de nobil, dar și cu o rețet... CONCURS! Răspunde la întrebarea săptămânii și câștigă o tigaie Regis Stone, exact ca cea folosită de concurenții „Chefi ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x