Antena Căutare

Bătălie de zile mari, cu găluște și accidentări la degete! Cine a câștigat amuleta norocoasă de la „Chefi la cuțite”

Chef Florin Dumitrescu, chef Cătălin Scărlătescu și chef Sorin Bontea au ajuns la o nouă bătălie culinară, în cea de-a șaptea ediție a emisiunii „Chefi al cuțite”! De data aceasta, miza a fost una de zile mari!

Chef Florin Dumitrescu, chef Cătălin Scărlătescu și chef Sorin Bontea au ajuns la o nouă bătălie culinară, în cea de-a șaptea ediție a emisiunii „Chefi al cuțite”! De data aceasta, miza a fost una de zile mari!

Frumoasa Gina Pistol și-a făcut apariția în bucătărie și i-a anunțat pe cei trei jurați ai emisiunii că, de data aceasta, amuleta pusă în concurs chiar are puteri speciale pentru cel care o va câștiga: va putea anula o altă amuletă! Dacă Bontea a adunat deja trei amulete, Chef Florin Dumitrescu se poate lăuda doar cu două avantaje, în timp ce Cătălin Scărlătescu a reușit să câștige o singură amuletă. Cine va învinge de data aceasta?

Jurizarea va fi făcută de celebrul Chef Alexandru Iacob, iar verdictul său va aduce și o victorie importantă.

Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu au intrat în bucătărie și au primit sarcina de a găti găluște! Chef Florin a ales o super rețetă de găluște de pește, în timp ce Scărlătescu a mizat pe o porție de gomboți într-o variantă inedită, cu zmeură. Bontea, în schimb, a mers pe un preparat chinezesc, adică o rețetă de găluște umplute!

La final, Chef Alexandru Iacob a decis că Bontea a gătit cel mai bine, chiar dacă și-a tăiat degetul și astfel s-a accidentat! Iată mai jos jurizarea făcută de acesta:

După 30 de ani de aeronautică militară, italianul Carlo i-a dat gata pe chefi cu povestea sa de nobil, dar și cu o rețet... CONCURS! Răspunde la întrebarea săptămânii și câștigă o tigaie Regis Stone, exact ca cea folosită de concurenții „Chefi ...
Bogdan Alecsandru a vorbit despre relația pe care o are cu cei doi copii ai săi la DePărinți.ro | De Vorbă cu Mirela Vaida: „Nu pot să fiu tatăl perfect”
Bogdan Alecsandru este unul dintre cei mai îndrăgiți prezentatori ai echipei Observator....
Horoscopul zilei de 28 ianuarie 2023. Taurii primesc vești bune. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 28 ianuarie 2023 anunță că nativii din zodia Taur au parte de vești bune....
Ultimele știri
x