Antena Căutare

Diana Ross Emanoil este o adevărată supraviețuitoare. Vândută de familie, a fost la un pas de moarte de cinci ori, din cauza soțului: „Unul dintre fiii mei a murit din cauza lui”

Diana Ross Emanoil, din Filipine are o poveste de viață incredibilă. Concurenta susține că unul dintre copiii ei a murit din cauza fostul soț.

Diana Ross Emanoil, din Filipine are o poveste de viață incredibilă. Concurenta susține că unul dintre copiii ei a murit din cauza fostului soț.

Cu toate că este o mână de om, Diana Ross Emanoil este o supraviețuitoare. Cu o poveste de viață tulburătoare, chiar șocantă, nici ea nu știe cum a putut scăpa cu viață din calvarul creat, pe rând, de familie și soț.

La „Chefi la cuțite” a gătit porc cu sos dulce acrișor și puțin picant. Rețeta a învâțat-o de la bunica ei.

Diana Ross Emanoil este o adevărată supraviețuitoare. Vândută de familie, a fost la un pas de moarte de cinci ori, din cauza soțului: „Unul dintre fiii mei a murit din cauza lui”

Poartă numele unei mari artiste, dar Diana noastră a avut o viață de coșmar.

„După ce m-am născut, mama m-a lăsat la bunica mea. Apoi, ea a ales să plece în Texas, lucrând în armata SUA”. Pe Diana a lăsat-o în urmă. La scurt timp după ce a rămas în grija bunicii, vârsta înaintată a răpus-o, iar fata a rămas singură pe lume.

MĂTUȘA EI A VÂNDUT-O

Ajunsă în grija mătușii, Diana a fost vândută, ca o sclavă. Trei ani mai târziu, a profitat de o ieșire la mall cu „stăpânii” ei și, cu ajutorul unui paznic, a fugit.

S-a îndrăgostit și s-a căsătorit, crezând, sperând, că își va găsi fericirea și liniștea. După opt ani de bătăi crunte, și-a dat seama că trebuie să facă ceva, să își salveze copiii.

„Am stat în spital de cinci ori în comă. Sunt încă în viață, nu știu de ce!”

Prietenii încercau să o convingă să plece de lângă acel monstru care nu s-ar fi oprit până nu o omora pe ea și pe toți copiii lor.

„Unul dintre fiii mei a murit din cauza lui. Îl bătea”, a povestit, cu lacrimi în ochi, concurenta.

Faza serii! Chef Dumitrescu, victima celei mai tari farse de la „Chefi la cuțite”! La cât de repede a fugit, putea parti... „Pictorița de la castel” a adus un preparat din alte dimensiuni! „Primesc informații de la Dumnezeu și demoni, pe care l...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x