Chefi la cuțite

ÎN CURÂND, UN NOU SEZON!

"Stăteam la -14 grade, câte șapte ore!" Dragoș Hârjoabă e pasionat de vânătoare și aduce în fața chefilor cel mai spectaculos preparat: O labă de urs!

 
+2 click pentru
galerie

Dragoș Hârjoabă are 38 de ani, e administrator de firmă și are o mare pasiune. Nu, nu este bucătăria, care trece de data aceasta pe locul doi, lăsând la loc de cinste vănătoarea.

Concurentul își începe povestea prin a spune că a trecut prin multe. A avut parte de o experiență nu tocmai plăcută, un urs a sărit pe el, moment în care și-a văzut moartea cu ochii. A stat ore în șir în frig, iar cel mai râvnit exemplar a fost un porc mistreț, pe care l-a "pândit" vreme de câteva luni bune. 

"Stăteam la -14 grade, câte șapte ore! Nu conta! Până la urmă l-am prins!", povestește Dragoș. Dar care e legătura cu bucătăria? Ei bine, abia acum începe partea și mai interesantă. 

Omul aduce la bancul de lucru o labă de urs pe care le-a gătit-o chefilor. Imediat ce au ridicat cloșurile, cei trei n-au reușit să identifice preparatul. "Bine că am zmeură în farfurie, că mai departe nu știu ce e", exclamă Bontea.

Când Dragoș a intrat în platou, s-a făcut lumină: labă de urs!!!


🔥 Edițiile integrale Chefi la cutite - sezon special se văd exclusiv pe AntenaPlay ⏩ https://s.a1.ro/Luarcdv. Disponibil pe SmartTV, smartphone, tabletă sau computer. Intră acum și vezi


Totul despre Chefi la Cuțite găsesti și pe Facebook >> / Instagram >> / Youtube >>

🔵 INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

 facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI