Antena Căutare

Horia Brenciu și orchestra au început jurizarea „cu cântec” a preparatelor! „Noi nu am venit aici pentru mâncare, am venit pentru tine, Gina!”

În această seară, invitați să deguste și să jurizeze farfuriile celor trei echipe au fost Horia Brenciu și orchestra sa. Ca niște adevărați gurmanzi, Horia Brenciu și colegii săi știu să aprecieze preparatele colorate care le sunt puse în față:  ”De-aia am ținut eu cură de slăbire, știam că vin la „Chefi la cuțite”.

În această seară, invitați să deguste și să jurizeze farfuriile celor trei echipe au fost Horia Brenciu și orchestra sa. Ca niște adevărați gurmanzi, Horia Brenciu și colegii săi știu să aprecieze preparatele colorate care le sunt puse în față: ”De-aia am ținut eu cură de slăbire, știam că vin la „Chefi la cuțite”.

Horia Brenciu și orchestra sa își fac încălzirea înainte de întâlnirea cu cele trei feluri preparate de echipele chefilor.

„Vreau să își spun sincer un lucru: noi am venit aici pentru tine”, i-au transmis artiștii Ginei Pistol. Acesta a fost și momentul în care emoția s-a putut citi clar pe chipul ei: „Este cel mai frumos pe care l-am primit vreodată!”

Chefii, din bucătărie, au simâit nevoia să își facă simțită prezența. A urmat un schimb „savuros” de versuri!

Când a venit momentul să jurizeze preparatele, părerile au fost împărțite. Desertul echipei galbene a uimit prin plating și îmbinarea perfectă de arome, un alt preparat a impresionat prin rafinament, iar al treilea părea „cea mai lucrată farfurie”.

Se îngroașă gluma! Primele tentative de sabotaj, în cămara „Chefi la cuțite”. Edna a ajuns paznicul frigiderului... Jurații au hotărât! Echipa albastră a câștigat proba „Culori în farfurie”: „Dragă Horia, sper să nu dormi din cauza mea!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x