Antena Căutare

Rromii au decis echipa câștigătoare! Surpriză uriașă pentru Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu

Seară de excepție la „Chefi la cuțite”! După o bătălie culinară de zile mari în care bucătarii au dat tot ce au avut mai bun, tocănița a ajuns la momentul jurizării!

Seară de excepție la „Chefi la cuțite”! După o bătălie culinară de zile mari în care bucătarii au dat tot ce au avut mai bun, tocănița a ajuns la momentul jurizării!

Pentru această ediție a emisiunii, cele trei echipe au fost nevoite să gătească o super rețetă de tocăniță din carne de porc, vită sau pui!

“Eu am gătit cu niște rromi. Alergând prin țară după rețete, am ajuns într-o localitate, Palazul mare, unde am gătit cu o familie de rromi. Am stat efectiv cu ei în curte și am gătit la ceaun”, a zis chef Scărlătescu înainte de probă. În ce măsură rețeta sa de tocană cu perișoare va cuceri jurații?

De asemenea, proba tocăniței l-a determinat pe Chef Florin Dumitrescu să găsească o metodă inedită pentru a da gust mâncării! Toți au stat cu stingătoarele prin preajma sa!

Fiindcă nu putea să pregătească mâncarea afară, la ceaun, așa cum și-ar fi dorit, chef Dumitrescu a încercat să facă focul cu lemne chiar în bucătăria “Chefi la cuțite”! Și toți au avut emoții atunci când au văzut flăcările uriale!

Ce părere au avut jurații din comunitatea rromă despre preparatele primite la degustare? Află totul urmărind clipul video de mai jos din emisiunea „Chefi la cuțite”!

Penultima confruntare pe echipe înainte de semifinala celui de-al șaselea sezon al de la "Chefi la cuţite" a fost câştigată de Florin Dumitrescu şi echipa roşie!

Foc uriaș în bucătăria „Chefi la cuțite”! Florin Dumitrescu a riscat totul! „O să ardem aici ca șobolanii”... CONCURS! AloShop pune la bătaie o super tigaie cu care să faci senzație în bucătărie! Ce trebuie să faci...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x