Antena Căutare

Rodica Bârlea s-a întors în fața chefilor cu o misiune clară: „Dacă aș câștiga, mi-aș luat motor, primul lucru. Dacă am atâția ani, nu pot încerca?

Rodica Bârlea este pasionată de bucătărie de la vârsta de 12 ani, dar și de motociclism. Concurenta vrea să-și cumpere un motor, doar dacă câștigă concursul.

Rodica Bârlea este pasionată de bucătărie de la vârsta de 12 ani, dar și de motociclism. Concurenta vrea să-și cumpere un motor, doar dacă câștigă concursul.

Rodica Bârlea a mai stat în fața celor trei chefi. Încă de mică, spune că a avut două mari pasiuni: gătitul și motociclismul. Dacă va câștiga sezonul 8 al show-ului „Chefi la Cuțite”, ea spune că își va cumpăra o motocicletă.

De data asta, a pregătit batistuțe din foietaj cu nucă, bezea și unt. A privit cu sufletul la gură reacțiile chefilor.

Reîntâlnirea a fost de milioane! „Ce faceți doamnă, ați terminat casa?”

Rodica le-a povestit ce vrea să facă, în cazul în care va câștiga „Chefi la Cuțite”:

„Dacă aș câștiga, mi-aș luat motor, primul lucru. Trec anii, iar eu vreau să mă mai bucur. Dacă am atâția ani, nu pot încerca?”

Oare cum au ieșit „batistuțele” Rodicăi? E cu un pas mai aproape de motocicleta visurilor?

Concurs! Răspunde la întrebare și câștigă o tigaie Regis Stone Griddle Pan, exact ca cea din emisiunea „Chefi la cuțite”... Verdictul a venit! O singură plăcintă a câștigat confruntarea chefilor. A reușit Scărlătescu să echilibreze situația?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x