Antena Căutare

Momentul adevărului! Cine va câștiga Amuleta Imunității? „Tartă cu mere... sigur Scărlătescu a făcut-o!”

Plăcintele sunt gata. Este momentul să aflăm cine a câștigat Amuleta Imunității Totale! Cine a cucerit papilele gustative ale invitatului special la jurizare, Bogdan Piele, executive chef peste treizeci de bucătării și proprietar al unui laborator de deserturi?

Plăcintele sunt gata. Este momentul să aflăm cine a câștigat Amuleta Imunității Totale! Cine a cucerit papilele gustative ale invitatului special la jurizare, Bogdan Piele, executive chef peste treizeci de bucătării și proprietar al unui laborator de deserturi?

Câteva clipe au fost suficiente pentru ca Bogdan Piele, invitatului special la jurizare, să recunoască preparatul pregătit de chef Dumitrescu.

„Bună combinația cu migdale și prune. E o plăcintă lucrată”, a spus specialistul.

„Tartă cu mere... sigur Scărlătescu a făcut-o!”

Cei trei chefi stau cu sufletul la gură. Pe cine va alege Bogdan Piele câștigătorul penultimei amulete? Cine își va putea proteja un concurent, oferind-i imunitate totală pentru o probă?

Începe bătălia pentru cea mai dorită amuletă a sezonului! Scărlătescu a scos toate armele la înaintare: „Trebuie să mă t... Concurs! Răspunde la întrebare și câștigă o tigaie Regis Stone Griddle Pan, exact ca cea din emisiunea „Chefi la cuțite”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x