Antena Căutare

Frunză verde de măcriș, curge lapte și miere la Petriș! Cea mai simpatică primăriță i-a cucerit pe chefi

La ediția a treia din sezonul 7 al emisiunii Chefi la cuțite aflăm nu doar rețete savuroase, ci și povești de viață incredibile!

La ediția a treia din sezonul 7 al emisiunii Chefi la cuțite aflăm nu doar rețete savuroase, ci și povești de viață incredibile!

Irina Onescu are 34 de ani și este primarul localității Petriș din județul Arad. Se mândrește cu numeroase realizări pentru locuitorii săi.

CITEȘTE ȘI: Le-a ghicit norocul și le-a făcut talismane de iubire, în direct! Cea mai frumoasă vrăjitoare i-a fermecat pe chefi și le-a dat în cărțile de tarot!

„Am venit aici ca să să știe toată țara că la Pietriș curge lapte și miere”, a declarat edilul. Concurenta nu a venit singură, ci alături de femeia cu care se mândrește cel mai mult: Maria Sere, bucătăreasa comunei Petriș, cea care aduce un plus de gust la nunți, petreceri și momente importante din viața localnicilor.

Și uite „frunză verde de măcriș, ce bine e la Petriș”! Primărița nu doar că a gătit o super porție de lapte de pasăre.

„Și la 11 noaptea mă sună oamenii când au probleme, că a scăpat taurul, că s-a electrocutat barza...”, a povestit simpatica primăriță, care a câștigat inima locuitorilor din Petriș, o localitate care se bucură acum de mulți turiști care se îndrăgostesc la prima vedere de loc!

Verdictul? Concurenta din a treia ediție a emisiunii Chefi la cuțite sezon 7 a primit cuțitele pentru a merge mai departe!

Surpriza a fost mare și când întorsura cu mere a Mariei Sere a fost apreciată de chefi și astfel, în sezonul 7 Chefi la cuțite, două concurente din Petriș au mers mai departe în concurs!

Chefii, șocați de „prăjitura Petre Roman”! Au sunat-o pe mama concurentului și au aflat totul... De la iUmor la Chefi la cuțite! Pipino de România s-a întors la gătit! „Nu mi-e rușine să dau cu mătura! Nea Mărin, te r...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x