Antena Căutare

E oficial! Acestea sunt cele trei echipe cu care luptă Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu în sezonul 7 al emisiunii Chefi la cuțite!

În ediția de marți, 5 noiembrie 2019, concurenții care au ajuns în Bootcamp la Chefi la cuțite au încercat să dea tot ce au avut mai bun pentru a prinde un loc în cele trei echipe! Care sunt echipele din sezonul 7?

E oficial! Acestea sunt cele trei echipe cu care luptă Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu în sezonul 7 al emisiunii Chefi la cuțite!
Chef Sorin Bonea, Chef Florin Dumitrescu și Chef Cătălin Scărlătescu și-au ales echipele din sezonul 7 al emisiunii Chefi la cuțite

În sezonul 7 al emisiunii Chefi la cuțite, 130 de concurenți au trecut prin probe de foc pentru a demonstra că merită un loc în echipele conduse de Chef Sorin Bontea, Chef Florin Dumitrescu sau Chef Cătălin Scărlătescu.

În prima probă din Bootcamp, concurenții au primit un coș plin cu tot felul de ingrediente, cu care au fost nevoiți să pregătească o mâncare rece, moment în care mulți au ales salatele sau aperitivele.

Apoi, concurenții din sezonul 7 al emisiunii Chefi la cuțite au fost puși să pregătească un piure și apoi o mămăligă!

Sarcina nu a fost una deloc ușoară, căci cele mai simple rețete pot ridica și mari riscuri!

Iată mai jos concurenții care au fost selectați la Bootcamp pentru a intra în echipele celor trei chefi:

  • Cătălin Scărlătescu și echipa mov: Daniel Andrieș, Luminița Borcea, Alfred Olteanu (Alfa), Amalia Bellantoni (Sicilianca), Alin Voina, Alexandra Ștefănescu.
  • Sorin Bontea și echipa verde: Iulian Olaru, Florin Paicu, Irina Onescu (primărița), Alexandru Sasu, Răzvan Babana, Robert Săvoiu (Bobby).
  • Florin Dumitrescu și echipa albastră: Andrei Flueraru, Rahela Pîslaru, Eugenia Gheorghe, Andrei Tănasă, Daniel Budai, Paul Niculescu.
Ultima bătălie de la Chefi la cuțite s-a dat cu mămăligă! Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu au luat marea decizie... Probe de foc, emoții colosale și alegerea celor trei echipe! Ce s-a întâmplat în ediția de marți, 5 noiembrie 2019, a em...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov Sambata, 13.04.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x