Live acumChefi la Cutite (r)
Prime Time 20:30X Factor

Alexandru Popa, finalist Chefi la cuțite, dezvăluire ce a pus fanii pe jar! „Am un gol în suflet”

Sezonul 7 al emisiunii Chefi la cuțite a ajuns la final și câștigător a fost desemnat Alexandru Comerzan, din echipa lui Cătălin Scărlătescu. Mulți s-au așteptat ca Alexandru Popa din echipa lui Sorin Bontea să câștige, dar deznodământul a fost altul. Ce dezvăluire incredibilă a făcut finalistul, la scurt timp după emisiune?

Alexandru Popa, finalist Chefi la cuțite,

Alexandru Popa a făcut senzație în a treia ediție a emisiunii Chefi la cuțite din sezonul șapte, reușind să primească nu unul, ci chiar două cuțite de aur! Faptul că a ajuns în finală demonstrează că tânărul are stofă de mare bucătar și nu este exclus să auzim de numeroase reușite în viitor.

Concurentul a avut o evoluție de-a dreptul spectaculoasă în sezonul 7 al emisiunii Chefi la cuțite și toată lumea, atât concurenții cât și cei trei Chefi, a pariat că are clar un loc în finală. Lucru ce s-a și întâmplat!

La scurt timp de la terminarea sezonului 7 al emisiunii Chefi la cuțite, Alexandru Popa a făcut o dezvăluire la care nimeni nu s-ar fi așteptat.

Alexandru Popa, finalist Chefi la cuțite, dezvăluire ce a pus fanii pe jar! „Am un gol în suflet”

Alexandru Popa, finalist Chefi la cuțite,

„Am lăsat puțin emotiile sa treacă ca să pot sa va mulțumesc tuturor pentru susținere și încredere, dar și pentru vorbele care nu mi-au adus foarte multe laude.

Cred că din orice lucru e ceva de învățat. Aceasta emisiune m-a apropiat de mulți oameni, am legat noi prietenii și mi-a adus reușite de suflet. Voi continua sa fac ceea ce iubesc sa fac cu aceeasi dedicare și va doresc și vouă sa va găsiți pasiunea și sa o urmați. Felicitări @alexandru_comerzan pentru premiu, sper sa ne revedem și sa gătim din nou împreună în curând.

Între timp ma întorc la @bons.desertmodern unde va aștept la anul ca să vorbim mai multe despre trăire și gust.

#chefilacutite #sezonul7 #chef #cheflife #sliceoffood #sliceoflife @ Chefi La Cutite”

MESAJUL LUI ALEXANDRU POPA, ÎNAINTE DE DESEMNAREA CÂȘTIGĂTORULUI CHEFI LA CUȚITE

Cu puțin timp înainte de-a fi desemnat Alexandru Comerzan câștigător al emisiunii Chefi la cuțite, sezonul 7, Alexandru Popa a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj prin care a explicat

„Am reușit sa trec peste momentele grele, peste probele dificile și situațiile critice dar susținerea oamenilor apropiați m-a ajutat și m-a adus pana aici și le multumesc. Ma bucur enorm dar in același timp am un gol in suflet pentru ca nu ii am alături de mine pe Andrei Flueraru și Alexandru Sasu. Doi oameni extraordinari, doi bucătari foarte buni care meritau sa gătească in aceasta finala. Drumurile noastre cu siguranța nu s-au intersectat întâmplator si prietenia care s-a legat pe tot parcursul concursului va dăinui. Aștept cu nerăbdare momentul in care vom gati din nou împreuna!”

Video