Antena Căutare

Chef Scărlătescu ia tot! A fost cea mai grea luptă pentru amuletă: ”Îmi vine să îmi dau tunica jos, eu așa ceva nu pot să duc!”

Chefi la cuțite, sezon 7. Ediția 11. Cea mai grea probă pentru amuletă a fost pe viață si pe moarte în bucătăria Chefilor! Amuleta ștafetă are puterea ca în orice moment, în timpul probei, să oblige celălalte două echipe să facă schimb de bancuri și să-și preia preparatele de unde au fost lăsate și a fost câștigătă de chef Cătălin Scărlătescu!

Chefi la cuțite, sezon 7. Ediția 11. Cea mai grea probă pentru amuletă a fost pe viață si pe moarte în bucătăria Chefilor! Amuleta ștafetă are puterea ca în orice moment, în timpul probei, să oblige celălalte două echipe să facă schimb de bancuri și să-și preia preparatele de unde au fost lăsate și a fost câștigătă de chef Cătălin Scărlătescu!

Proba de luni seară a fost "crimă și pedeaspă", iar marele invingător a fost nimeni altul decât Scărlătescu și farfuria sa triumfătoare.

„E un moment în care mie îmi vine să îmi dau tunica jos, să vă mulțumesc, dar eu așa ceva nu pot psihic să duc. Cum să pregătesc o farfurie care să funcționeze cu aceste trei ingrediente? Simt nevoia de o pauză, nu am cum să mă gândesc la așa ceva!”, spune chef Florin Dumitrescu înainte probei.

Și pentru că o provocare nu vine niciodată singură, amuleta pusă în joc este una cu totul și cu totul specială: ”S-ar putea să fie avantajul meu preferat de până acum”, mărturisește Gina Pistol.

Lorelei Bratu este model XXL și a gătit șaorma: "Inspir femeile să se iubească indiferent de cum arată"... Un italiano vero! Preparatul venețianului Luca a provocat un pariu. Niciunul dintre chefi nu a ghicit...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x