Antena Căutare

IN MEMORIAM Răzvan Ciobanu. Ultimele imagini televizate cu designerul la Chefi la cuțite, cu doar șase zile înainte de dispariția sa

Răzvan Ciobanu, în etapa jurizărilor pe nevăzute a sezonului VII Chefi la Cuțite, a venit să le facă chefilor Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu o surpriză culinară.

Chefi la Cuțite. Sezon 7. Ediția 9. Răzvan Ciobanu, în etapa jurizărilor pe nevăzute a sezonului VII Chefi la Cuțite, a venit să le facă chefilor Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu o surpriză culinară.

În luna aprilie, chiar în etapa jurizărilor pe nevăzute a sezonului 7 Chefi la cuțite, Răzvan a ținut să le facă chefilor Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu o surpriză culinară, pregătindu-le, după cum chiar el mărturisea, singurul preparat pe care îl putea găti fără cusur.

CITEȘTE ȘI: Cea mai gustoasă rețetă de Plăcintă cu mere servită cu sos caramel

”Nu știu să fac nimic în bucătărie. Știu să fac haine cu mult, mult înainte de a fi învățat vreodată cum să ard mâncarea”, a declarat acesta.

A venit să îi impresioneze pe chefi cu o plăcintă cu iaurt pe care a învățat să o gătească de la mama sa. Ba chiar mai mult, a apelat la aceasta pentru sfaturi.

Maria Costinea, cea mai vorbăreață concurentă de la Chefi la Cuțite... Momente emoționante! Ce s-a întâmplat în cea de-a opta ediție a emisiunii Chefi la Cuțite, din sezonul șapte...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x