Antena Căutare

Lidl, la baza farfuriilor savuroase de la Chefi la cuțite

Săptămâna aceasta, chefii Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu s-au bucurat de farfurii de un standard ridicat, pregătite de concurenți cu cele mai proaspete ingrediente din Cămara Lidl.

Pe ultima sută de metri a jurizărilor pe nevăzute, concurenții au reușit să impresioneze jurații, iar cei mai talentați au obținut un pașaport de trecere către etapa următoare, ce se apropie cu pași repezi, Bootcamp-ul.

Explozia de gust a condimentelor internaționale, pusă la dispoziție de Lidl, le-a conferit și bucătarilor ce vin din afara granițelor prilejul să aducă la Chefi la cuțite rețete exotice, iar preparatele din America de Sud, precum budinca de lapte și feijoadas, au făcut furori pe masa juraților.

Lidl, la baza farfuriilor savuroase de la Chefi la cuțite

Alți concurenți au ales să impresioneze cu ajutorul rețetelor clasice, iar rața cu piure și chutney de mango, biban de mare marinat și ficăței cu șuncă și bacon au stat printre farfuriile pentru care Lidl a asigurat prezența unei game de ingrediente de cea mai bună calitate.

Lidl, la baza farfuriilor savuroase de la Chefi la cuțite

Amuletele câștigate pornesc războiul la "Chefi la cuțite". Cu ce avantaje merge fiecare chef în battle-urile s... Se împart ultimele cuţite şi se dă startul probelor eliminatorii la Chefi la cuţite...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x