Antena Căutare

Florian Lazăr s-a întors la Chefi la cuțite, dar stai să vezi ce cumnat are! „Am câștigat 48.000 de euro la poker și atunci am decis...”

Familia Lazăr, formată din Maria, David, Alex și Florian, a venit la emisiunea Chefi la Cuțite să-i cucerească pe jurați cu cel mai bun cheesecake cu ciocolată!

Familia Lazăr, formată din Maria, David, Alex și Florian, a venit la emisiunea Chefi la Cuțite să-i cucerească pe jurați cu cel mai bun cheesecake cu ciocolată!

Cei patru membrii se recomandă ca fiind...extrem de mâncăcioși! Florian Lazăr a participat într-un sezon anterior al emisiunii Chefi la cuțite, așa că de data aceasta a decis să își încerce din nou forțele, dar alături de familie!

Cea mai savuroasă poveste a familiei? Alex, care într-o zi a decis să se lase de IT și să se apuce de jucat poker. În momentul în care a câștigat 48.000 de euro, el și-a luat familia și a plecat prin lume, să viziteze cât mai multe țări!

Revederea lui Florian cu chefii a fost una de-a dreptul emoționantă, dar verdictul va fi dat de gustul acestui cheesecake cu ciocolată pe care au ales să-l pregătească, la Chefi la cuțite!

Emoțiile au fost mari, dar cele trei cuțite primite au produs un val uriaș de bucurie pentru cei patru bucătari!

Câștigă o tigaie ca cea folosită de concurenții emisiunii Chefi la cuțite! Răspunde la întrebare și intră în concurs... O prăjitură înțepată ca Viorica! Clejanii s-au dezlănțuit în bucătărie și Marga a dat-o pe...filosofii!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x