Antena Căutare

Familia Băitoi a câștigat sezonul special Chefi la Cuțite. Chef Florin Dumitrescu e învingător!

Chefi la cuțite. Familia Băitoi, în tunici galbene, alături de Chef Florin Dumitrescu, a câștigat sezonul special Chefi la Cuțite. Marii câștigători i-au adus încă un trofeu lui chef Florin, iar ei sunt mai bogați cu 10.000 de euro.

Familia Băitoi, în tunici galbene, alături de Chef Florin Dumitrescu, a câștigat sezonul special Chefi la Cuțite. Marii câștigători i-au adus încă un trofeu lui chef Florin, iar ei sunt mai bogați cu 10.000 de euro.

Familia Băitoi a venit tocmai din Chișinău la degustările pe nevăzute cu o mâncare rusească 100%. Și-au spus echipa Matreshka, echipă tânără, compusă din mamă rusoaică, tată român și doi copii mari și frumoși: "Motorul familiei este speranța. Iubirea este rețeta cea mai bună", spuneau ei.

Cei patru conduc împreună o afacere de familie. "Tata e boss-ul. El vine la lucru și bea cafea", se amuză mereu copiii.

Vezi momentul din preselecții: O familie din Chișinău cucerește juriul de la "Chefi la cuțite": "Sunteți prea tineri pentru niște copii așa de mari"

Au primit cuțitul în preselecții, l-au avut drept mentor pe chef Florin Dumitrescu și au câștigat trofeul Chefi la cuțite, în sezonul dedicat familiilor.

Familia Băitoi, câștigătoarea Chefi la cuțite: ”Iubirea este rețeta cea mai bună”... Familia Băitoi a câștigat sezonul special Chefi la cuțite: Florin Dumitrescu, încă un titlu în palmares...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x