Antena Căutare

Și-a ratat avantajul? Chef Sorin Bontea a intrat în panică la finalul primei probe! „Dacă gustă nevastă-mea, râde de noi”

Chef Sorin Bontea a intrat în panică la finalul primei probe din ediția de luni a emisiunii „Chefi la cuțite”, numită „mâncare în straturi”.

Chef Sorin Bontea a intrat în panică la finalul primei probe din ediția de luni a emisiunii „Chefi la cuțite”, numită „mâncare în straturi”.

Alături de echipa lui, chef Sorin Bontea, care a împărțit cele trei ingrediente obligatorii ale primei probe - foietaj, cartof și paste - a spus că este nemulțumit de ceea ce a pregătit.

„A ieșit o musaca...., dacă gustă nevasta-mea râde de noi. Știam că avem la dispoziție o oră și un sfert – ce a fost în capul meu nu știu”, a spus chef Sorin Bontea.

Chef Sorin Bontea a avut privilegiul să aleagă ingredientul care îi convine pentru echipa sa și să le împartă după bunul plac pe celelalte două echipelor concurente, deoarece a câștigat ultimul battle.

Urmăriți clipul de mai jos din emisiunea „Chefi la cuțite”.

CONCURS! Răspunde la o întrebare simplă şi câştigi o super tigaie Regis Stone Griddle Pan... „Chefi la cuțite”. Piloții de curse, degustare fără indulgență: „Lipsește gustul”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x