Antena Căutare

”Chefii au fețe de călăi. Ne torturează!” Emoție, stes, speranțe și eliminări: ”Cine și-a auzit numele rămâne pe loc, celorlalți vă mulțumim!”

După ce sezonul de poveste a depășit recordul de înscrieri și a strâns cei mai mulți concurenți la bancurile de lucru, rândurile încep să se strângă. Startul etapei de Bootcamp aduce primele eliminări, în urma primei probe la care concurenții au fost supuși. 

După ce sezonul de poveste a depășit recordul de înscrieri și a strâns cei mai mulți concurenți la bancurile de lucru, rândurile încep să se strângă. Startul etapei de Bootcamp aduce primele eliminări, în urma primei probe la care concurenții au fost supuși.

Astfel, emoțiile au fost uriașe, căci din 120 de bucătari care s-au întrecut în cele mai aspectuoase și savuroase canapé-uri, doar 60 primesc a doua șansă.

Au început eliminările, iar locurile sunt limitate în echipele chefilor: 18! ”Chefii au fețe de călăi. Ne torturează!”, spune un concurent vizibil emoționat.

Moment plin de emoție în Bootcamp! Puștii talentați au fost felicitați de cei trei chefi: "Tiramisu făcut de un puș... "Trebuie să-l impresionez pe Scărlătescu!" Panică în cea de-a doua etapă de la Bootcamp: Salata, tema probei c...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x