Antena Căutare

Chefii s-au speriat de unul dintre preparate! Ce au găsit în farfurie, la „Chefi la cuțite”

După ce s-a luat la întrecere cu mama sa în bucătăria „Chefi la cuțite”, Kamila și Carla Villegas Millan au așteptat cu sufletul la gură degustarea preparatelor doar că surpriza a fost mare atunci când au venit farfuriile!

Emisiunea „Chefi la cuțite” poate fi urmărită luni, marți și miercuri, la Antena 1, de la ora 20:30!​

Prima care a și-a prezentat farfuria a fost mama fetiței, Carla Villegas Millan. Aceasta a reușit să-i sperie pe cei trei jurați cu farfuria asta, în care a pregătit o supă de tortilla!

În a cincea ediție din sezonul 8 Chefi la cuțite” de la Antena 1, frumoasa tânără din Mexic a făcut senzație nu doar cu preparatul ales, ci și cu incredibila sa poveste de viață.

Chefii s-au speriat de unul dintre preparate! Ce au găsit în farfurie, la „Chefi la cuțite”

Carla Villegas Millan la „Chefi la cuțite”

Carla Villegas Millan la „Chefi la cuțite”

Banda a mers, cloșurile s-au ridicat și cei trei jurați de la „Chefi la cuțite” au avut parte de o surpriză uriașă, atunci când au descoperit farfuriile.

„Olala, ce aveți mă?! De ce sunteți speriați?”, a zis Florin Dumitrescu, atunci când a văzut ce reacții au Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea.

Textura mai specială și modul de prezentare i-a făcut să se întreacă în fel și fel de supoziții, dar concluzia a fost clară: o mâncare cu iz mexican!

Se pare că supa de tortilla pregătită de concurenta Carla Villegas Millan, o mamă din Mexic stabilită în România, i-a cam uimit pe Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu.

Urmărește clipul video de mai sus din emisiunea „Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul!

O fetiță de 13 ani Mexic și mama sa, „rivale” la „Chefi la cuțite”: „Eu gătesc mai bine decât mama, asta e clar”... Cum reacționează jurații „Chefi la cuțite” când sunt criticați de alt bucătar: „Hai să nu ne certăm”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x