Antena Căutare

Chefii scot cuțitele! ”Alex din Danemarca” știe deja în ce echipă s-ar duce: ”Dacă nimerești la mine, ai încurcat-o!”

Chefii ascut cuțitele, asta pentru că sezonul acesta lupta se anunță din ce în ce mai aprigă. Printre ”Brownie cu sos de ciocolata și chilli”, un preparat cu care o Cătălina Abur și paste cu sparanghel, gătite cu măiestrie, se remarcă el, bucătar sous-chef la un hotel de patru stele.

Chefii ascut cuțitele, asta pentru că sezonul acesta lupta se anunță din ce în ce mai aprigă. Printre ”Brownie cu sos de ciocolata și chilli”, un preparat cu care o Cătălina Abur și paste cu sparanghel, gătite cu măiestrie, se remarcă el, bucătar sous-chef la un hotel de patru stele.

Se recomandă ”Alex din Danemarca”, asta pentru că a venit la concurs direct de la aeroport.

”Cel mai mare vis al meu este să câștig ”Chefi la cuțite”, mărturisește concurentul.

A adus în fața juriului un preparat cu care speră să-i dea gata: cotlet de miel cu piure de telină și piure de mere.

Au gustat, au jurizat, dar s-au pus și pe harță. După ce Bontea a fost singurul care nu i-a oferit un cuțit, Alex, întrebat în echipa cui ar alege să meargă, a răspuns hotărât: ”La chef Scărlătescu!”, cel din urmă fiind acuzat că influențează oamenii. ”Mincinos ordinar ce ești, influențezi oamenii”, i-a spus Bontea, mai în glumă, mai în serios.

”Chef SCĂRLĂTESCUL, îndulcitorule”, ai în fața ta cel mai mare fan! La 19 ani, Ionuț hrănește rața cu zmeură. Ce zic jur... ”Când aveam 14 ani, mama a murit, iar familia mi s-a destrămat. Atunci am început să gătesc!” Povestea unei farfurii ins...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x